Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Λαμία: Ελεύθερος χωρίς καμία ποινική δίωξη ο αναρχικός που οργάνωνε επιθέσεις κατά αστυνομικών!

Λαμία: Ελεύθερος χωρίς καμία ποινική δίωξη ο αναρχικός που οργάνωνε επιθέσεις κατά αστυνομικών!

Την Κυριακή 6 Απριλίου έλαβε χώρα ένα περίεργο περιστατικό στο κέντρο της Λαμίας, του οποίου η δικαστική εξέλιξη αντί να απαντά, γεννά πολλά ερωτηματικά. Την ημέρα συγκέντρωσης των αναρχικών για προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τις φυλακές Δομοκού,  συνελήφθη «αντιεξουσιαστής» για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, δικής του ανάρτησης σε διαδικτυακό χώρο αλλά και το σύνολο των  αναφορών σε τοπικά ΜΜΕ.  

Λόγω της υπάρχουσας πολιτικής κατάστασης, της περιρρέουσας ατμόσφαιρας σήψης και επιταχυνόμενης κατάρρευσης του κλεπτοκρατικού συστήματος, το ενδεχόμενο αυτό το περιστατικό να αποτελεί ένα ακόμα προοίμιο προβοκάτσιας είναι υψηλό. Γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε τα ερωτηματικά μας δημοσίως και εγκαίρως, παρόλο που δεν αναμένουμε απάντηση από υπηρεσίες του κράτους που δυστυχώς κάποιοι τις έχουν καταντήσει προεκλογικά μαγαζάκια τους.

1. Γιατί έγινε αρχικά η προσαγωγή του; Ποια πράξη του κίνησε τις υποψίες των διωκτικών αρχών;

2. Ποια ευρήματα ή υποψίες οδήγησαν σε έρευνα του σπιτιού του, χωρίς όμως αυτά να στηρίξουν εναντίον του κατηγορία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων;

3. Ενημερώθηκαν αυτοί των οποίων η καταγραφή των προσωπικών τους δεδομένων οδήγησαν στην προσαγωγή του;

4. Πόσο βάσιμες είναι οι φήμες που διακινούν κύκλοι στην πόλη της Λαμίας περί λίστας με ονόματα και διευθύνσεις Εθνικιστών, σχεδιαγραμμάτων κλπ;

Η κατάληξη της υπόθεσης η οποία ήταν να δικαστεί και να καταδικαστεί για απλή απείθεια κατά της αρχής διότι αρνήθηκε τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων από τις αστυνομικές αρχές, μας οδηγεί στις εξής δύο πιθανές εξηγήσεις:

α. Αστυνομικό επεισόδιο «φούσκα», του σεναρίου ασφάλεια πολιτών «τύπου Δένδια».

β. Μια ακόμα σελίδα στο, εδώ και μήνες(αιματοβαμμένο, πλέον, δυστυχώς) σενάριο της νεοτρομοκρατίας, που προωθούν τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας, σαν ένα ακόμα μέσο πίεσης του Κινήματος.

Όποιες και αν είναι οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο περιστατικό, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι ούτε με φήμες ούτε με βίαιες ενέργειες ούτε με αντισυνταγματικές διώξεις, μπορούν να σταματήσουν το νικηφόρο αγώνα του Εθνικιστικού Κινήματος.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved