Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Λονδίνο: Ξέσπασμα έγχρωμης γυναίκας σε μουσουλμάνες! "Είστε τζιχαντίστριες" [Βίντεο]

16 Οκτ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει έγχρωμη γυναίκα σε λεωφορείο του Λονδίνου να χλευάζει και να βρίζει χυδαία μουσουλμάνες. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο μουσουλμάνες συζητούσαν στη γλώσσα τους και γυναίκα συνεπιβάτης τους, που άκουσε τη συζήτηση, άρχισε τα σχόλια, αποκαλώντας τις γυναίκες τζιχαντίστριες.

Όλοι οι επιβάτες έγιναν θεατές σε μια σκηνή που με τίποτα δεν ταιριάζει σε σύγχρονες κοινωνίες. Για πέντε λεπτά, λοιπόν, έχοντας το παιδί της δίπλα, επιτίθεται στις μουσουλμάνες. “Ναι ναι, μιλήστε στη γλώσσα σας. Ναι, γελάστε, με τις βόμβες που έχετε κρυμμένες κάτω από τα ρούχα σας. Είστε γ*****ι άνθρωποι, από γ*****η χώρα, που έρχεστε στην Αγγλία και δε σέβεστε τίποτα. Εδώ είμαστε ελεύθεροι, δε βομβαρδιζόμαστε. Να πάτε στη χώρα σας”.

Η αθυρόστομη γυναίκα έχει πάρει φόρα και δε σταματά. Όταν μια από τις γυναίκες προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η γυναίκα της ζητά να κλείσει το στόμα της. Μια άλλη γυναίκα, που κάθεται στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου, παρεμβαίνει, αλλά η γυναίκα που έχει ξεπεράσει κάθε όριο καταφεύγει σε ακόμα πιο βαριές κουβέντες. “Γ***** γυναίκες των Isis”. Ο οδηγός του λεωφορείου παρεμβαίνει και ζητά από τους επιβάτες να ηρεμήσουν, αλλά η φωνακλού σταματά για λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Όταν μάλιστα, το μικρό της παιδί τη ρωτά τι συμβαίνει, εκείνη του λέει:

“Τι συνέβη; Τι συνέβη? Οι τζιχαντιστές έχουν έρθει στη χώρα μας”.

Όλοι οι άλλοι επιβάτες κάθονται σιωπηλά. Πέρασαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα προτού η γυναίκα αρχίσει ξανά την επίθεση και σε άλλες μουσουλμάνες.

Σε αυτό το σημείο, ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθεί και πάλι να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. “Δεν θα έπρεπε καν να είναι σε αυτή τη χώρα αυτό το άτομο. Ανήκει στους τζιχαντιστές. Είσαι τυχερή που δεν εργάζομαι σε οργανισμό για τη μετανάστευση”. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να επέμβουν για να την ηρεμήσουν, η γυναίκα φωνάζει: “Είσαι ο διάβολος. Είσαι στους τζιχαντιστές”. Μια Μουσουλμάνα γυναίκα περπάτησε προς το πίσω μέρος του λεωφορείου μαζί με το παιδί της και ακούγεται να της φωνάζει “Isis, Isis, Isis”.

Ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε και πάλι να εκτονώσει την κατάσταση όπως φαίνεται και στο βίντεο, που από τη στιγμή που ανέβηκε στο Facebook έχει κοινοποιηθεί πάνω από 14.000 φορές.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1081
    Οι Νορμανδοί υπό τον Ροβέρτο Γυισκάρδο κατανικούν μετά από σφοδρή μάχη τα ελληνικά στρατεύματα στο Δυρράχιο.
  • 1522
    Αποκεφαλίζονται στην Αίγυπτο οι νεομάρτυρες Γαβριήλ και Κερμιδώλης.
  • 1912
    Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Έδεσσα, το Αμύνταιο και την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ελληνικό ναυτικό άγημα και διλοχία πεζικού απελευθερώνουν τη Θάσο, τον Άγιο Ευστράτιο και την Ίμβρο. Το ελληνικό τορπιλοβόλο 11 βυθίζει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το τουρκικό θωρηκτό "Φετίχ Μπουλέντ".
  • 1914
    Η Ιταλία καταλαμβάνει τη νήσο Σάσσωνα με αφορμή την απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου από τον Ελληνικό Στρατό.
  • 1944
    Η Ελληνική Κυβέρνηση επιστρέφει στην Αθήνα και ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου υψώνει την Ελληνική Σημαία στην Ακρόπολη.

Φίλοι - Συνεργάτες