ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Μέσα στην κοσμοχαλασιά που έχει προκαλέσει το Ισλαμικό Κράτος, ο Λαφαζάνης φτιάχνει το τζαμί...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 9 Μαϊου 2015, 11:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Πριν από δύο ακριβώς έτη, στις 8 Μαΐου 2013, η «δημοκρατία» είχε στο κύριο άρθρο της τον τίτλο: «Διώκονται χριστιανοί και η Δύση σιωπά».

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, αναφέρονταν τα ακόλουθα δυσοίωνα: «Οσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη Βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή σε βάρος των χριστιανικών μειονοτήτων είναι πέραν πάσης περιγραφής. Συρορθόδοξοι μητροπολίτες απήχθησαν στη Συρία και ακόμη αγνοείται η τύχη τους. Χριστιανικοί ναοί καταστρέφονται. Οι πιστοί διώκονται απηνώς από έξαλλους ισλαμοφασίστες. Πολλοί δολοφονούνται. [...] Η πικρή αλήθεια είναι ότι η περιβόητη αραβική "άνοιξη" αποτελεί μια μεταμφίεση του ισλαμικού χειμώνα. [...] Γύρω από την πατρίδα μας έχει αρχίσει να διαφαίνεται ο σχηματισμός του ισλαμικού τόξου».

Η εφημερίδα μας επιβεβαιώθηκε στις προβλέψεις της. Το Ισλάμ προελαύνει, αφαιρώντας τα επιχειρήματα των αντιπάλων του όχι με αντεπιχειρήματα, αλλά με καλοακονισμένες λάμες σπαθιών, τα οποία αποκεφαλίζουν τους «άπιστους». Δίχως κεφάλι δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει επιχειρήματα και αυτό εφαρμόζουν οι τζιχαντιστές για να επιβάλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους στον πλανήτη ολόκληρο.

Και μέσα σε αυτή την κοσμοχαλασιά που έχει προκαλέσει το Ισλαμικό Κράτος κι ενώ όλοι ξέρουν τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει η αθρόα λαθρομετανάστευση μουσουλμάνων στην Ελλάδα, τι κρίνει σκόπιμο να πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ διά του κ. Λαφαζάνη; Να φέρει τροπολογία για το τζαμί των Αθηνών, που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων! Κι αυτό με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Φυσικά, οι γνωρίζοντες τις βασικές προγραμματικές και ιδεολογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν αιφνιδιάζονται από την πρεμούρα του κ. Λαφαζάνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προωθήσει το δικαίωμα των μουσουλμάνων να ακούν τον μουεζίνη τους (ακόμα και εγγύς της Ακροπόλεως) όσο κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα.

Ομως τώρα οι βουλευτές της πλειοψηφίας δεν ψηφίζουν για την ικανοποίηση των ιδεοληψιών ορισμένων φανατικών. Διαχειρίζονται τη μοίρα του έθνους των Ελλήνων. Καλό είναι να συμβιβαστούν με την ιδέα και να πράξουν τα δέοντα: Κανένα τέμενος εντός των Αθηνών!

Πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2015/05/blog-post_60.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (11 Μαϊου)
  • 330: Ο Μέγας Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη Νέα Ρώμη.
  • 1854: Ο Αχμέτ Πασάς καταλαμβάνει την Σκουληκαριά Άρτας, τελευταίο προπύργιο των επαναστατών της Ηπείρου.
  • 1919: Ο Ελληνικός Στρατός κυριεύει το Νυμφαίο, κοντά στη Σμύρνη.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved