Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Να είσαστε έτοιμοι! Τα ράφια των σουπερ-μαρκετ θα αδειάσουν... (Βίντεο)

23 Απρ, 14:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Έχετε διαβάσει σε πολλές ιστοσελίδες για την οικονομική κατάρρευση που θα φέρει τις κοινωνικές ταραχές και τις λεηλασίες. Έχετε διαβάσει ότι οι "Ελίτ" έχουν κτίσει υπόγειες πόλεις με όπλα, τρόφιμα και φάρμακα για εκείνη την εποχή των καταστροφών.

ΓΡΑΦΕΙ Η Susan Duclos.

Σύμφωνα με το InfoWars η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την πολιτική αναταραχή που θα σαρώσει ολόκληρη την Αμερική. Μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα αναπτυχθούν στις περιοχές που θα γίνουν οι ταραχές για να ελέξουν τη μάζα του κόσμου. Νέα Συστήματα ελέγχου ταραχών αξίας 3,5 δις δολλαρίων θα τεθούν σε εφαρμογή μέχρι το 2020. Αναρωτιόμαστε τι θα προκαλέσει τόσο μεγάλη μαζική αναταραχή,που μπορεί να μετατραπεί σε εμφύλια διαμάχη. Ελπίζουμε στο καλύτερο αλλά σας λέμε να είσαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα που έρχονται.Οι τροφές,το νερό και τα φάρμακα δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμα. Πάρτε παράδειγμα το πρόσφατο σεισμό στην Ιαπωνία,που οι αλυσίδες των σούπερ-μάρκετ έμειναν χωρίς ανεφοδιασμό και τα ράφια άδειασαν.

Αυτά φυσικά νομίζετε ότι δεν μπορούν να συμβούν στις ΗΠΑ.Δείτε τι έγινε τον Ιανουάριο του 2016,όταν χιονοκαταιγίδα κτύπησε την ανατολική ακτή.Τα ράφια στα σουπερ-μάρκετ στη Βιρτζίνια άδειασαν.Πελάτισσα ψάχνει για κρέας,από ότι απέμεινε στο ράφι.Εχουμε επίσης παρόμοιες εικόνες από την Πρωτεύουσα και το Μίντιλαντ.

Το 2012, η CDL Λά'ι'φ εξέδωσε ένα γράφημα το οποίο σαφώς απεικονίζει ακριβώς τι θα συμβεί εάν διακοπεί ο ανεφοδιασμός με τα φορτηγά:Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, τα νοσοκομεία θα ξεμείνουν   από βασικές ιατρικές προμήθειες, όπως η ινσουλίνη, επιδέσμοι και αίμα. Στις αγορές τροφίμων και του εφοδιασμού θα εξαφανιστούν τυχόν πλεονάσματα τροφίμων, καύσιμα και προϊόντα πρώτης
ανάγκης.

Σε καμμία περίπτωση δεν γνωρίζουμε πότε θα συμβεί η ξαφνική κοινωνική αναταραχή και δεν θέλουμε να τρομάξουμε κανέναν,απλά θα πρέπει να είσαστε πνευματικά προετοιμασμένοι για το τι πρέπει να πράξετε όταν θα δείτε τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κατάρρευσης.Ο καθένας σύμφωνα με τα οικονμικά του μπορεί να προετοιμάσει τα αναγκαία πράγματα.

http://allnewspipeline.com/Survival_Of_The_Most_Prepared.php

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝP: Corfiatiko.blogspot.com


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1821
    Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1919
    Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
  • 1941
    Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική. Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Φίλοι - Συνεργάτες