ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ...ΚΑΛΟ ΤΟΥ! ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 16 Μαϊου 2015, 17:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ!

O πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, παντρεύτηκε τον καλό του!

Toυ Gustave Rey

Tην ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον υπουργό εξωτερικών του Λουξεμβούργου, στο μεγάλο δουκάτο της φοροαποφυγής είχαμε χαρές και πανηγύρια!

Ο πρωθυπουργός της χώρας Ξαβιέ Μπετέλ έλεγε ναι στον αγαπημένο του τον Βέλγο Γκοτιέ Ντεστενέ! Ο γάμος πραγματοποιήθηκε μόλις λίγους μήνες μετά την νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα.

Ο 42χρονος Μπετέλ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παντρευτεί με τον Ντεστενέ, έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από το 2010. «Μου το ζήτησε και εγώ είπα ναι» έχει δηλώσει στους Los Angeles Times.

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Απο τους πρώτους που έσπευσε να συγχαρεί το νεόνυμφο ζευγάρι ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Φήμες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να απηύθυνε και πρόσκληση μέσω του ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου, στον Ξαβιέ Μπετέλ για να περάσει το μήνα του μέλιτος στη χώρας μας. Μια πρόσκληση “άφεση αμαρτιών” για την προσβολή που είχε κάνει μέσω τουίτερ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος όταν είχε σχολιάσει τον αρραβώνα τον δυο ανδρών γράφοντας: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ …. ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!».

Είναι η δεύτερη φορά παγκοσμίως που παντρεύεται εν ενεργεία ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός. Την αρχή είχε κάνει η πρωθυπουργός της Ισλανδίας Jóhanna Sigurðardóttir, που το 2010 παντρεύτηκε την σύντροφο της συγγραφέα και δημοσιογράφο Jónína Leósdóttir.

Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=347257

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (17 Μαϊου)
  • 1790: Ο Λάμπρος Κατσώνης με τον στολίσκο του δέχεται ισχυρή τουρκική επίθεση κοντά στην Άνδρο.
  • 1821: Ο Εμμανουήλ Παπάς κηρύσσει στις Καρυές του Αγίου Όρους την έναρξη της Επαναστάσεως στην Μακεδονία.
  • 1913: Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία τερματίζεται ο Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος.
  • 1914: Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κερκύρας που αναγνωρίζει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
  • 1918: Μάχη του Σκρα και θρίαμβος των Ελλήνων επί των Γερμανο-Βουλγάρων.
  • 1919: Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει τα Θείρα Αϊδινίου της Μικράς Ασίας.
  • 1920: Η Αμερικανική Γερουσία αναγνωρίζει με ψήφισμά της τα δικαιώματα της Ελλάδος στη Βόρειο Ήπειρο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved