ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

Οι Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν σχολαστικά τη δράση πέντε νεαρών Αλβανών Τζιχαντιστών!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 26 Απριλίου 2015, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
"Κόκκινος συναγερμός", μετά τη σύλληψη ενός 18χρονου Αλβανού στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Ελληνικές αρχές,μετά την σύλληψη ενός νεαρού Τζιχαντιστή,στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς.

Ο ύποπτος σύμφωνα απελάθηκε στην Αλβανία, ωστόσο οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν σχολαστικά τη δράση άλλων πέντε νεαρών Αλβανών, οι οποίοι εμφανίζονται να είναι ένθερμοι υποστηρικτές των τζιχαντιστών.

Η αλβανική αστυνομία τους χαρακτηρίζει τρομοκράτες θεωρώντας τους υπεύθυνους για μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων αλλά και ένοπλων επιθέσεων κατά αστυνομικών που έγιναν πριν από λίγες μέρες κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο.

Σε μια περιοχή με επίκεντρο το χωριό Λαζαράτι, που βρίσκεται περίπου 25 χλμ από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα και αποτελεί άβατο εδώ και χρόνια για την αλβανική αστυνομία, η κύρια απασχόληση του συνόλου των κατοίκων είναι η καλλιέργεια και η διακίνηση ναρκωτικών.

Οι πέντε νεαροί καταζητούμενοι, εκ των οποίων οι τρεις είναι στενοί συγγενείς από την...οικογένεια Αλυκό με εμπλοκή στη διακίνηση ναρκωτικών, εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο εμφανίζονταν στο προφίλ τους στο διαδίκτυο να είναι φανατικοί υποστηρικτές των τζιχαντιστών.

Είχαν αναρτήσει μάλιστα και φωτογραφίες από την δράση των τρομοκρατών της ISIS, αλλά και προπαγανδιστικά κείμενα των τζιχαντιστών.

Για τη δράση τους ενημερώθηκαν και οι ελληνικές αρχές οι οποίες αύξησαν τα μέτρα ελέγχου στα σύνορα για να αποτρέψουν την πιθανότητα να περάσουν κρυφά στη χώρα μας.

Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε έναν 20χρονο συνεργό της ομάδας των τζιχαντιστών και εντόπισε πολλά όπλα και εκρηκτικά. Την ίδια ώρα, η ιταλική αστυνομία έφερε στο φως ένα βίντεο των τζιχαντιστών που καταγράφει την σκληρή εκπαίδευση μικρών παιδιών από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι ιταλικές αρχές μάλιστα εκτιμούν ότι οι περιοχές που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο βρίσκονται στην Αλβανία προκαλώντας έντονη ανησυχία για την ανάπτυξη του παράνομου δικτύου των τζιχαντιστών.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2015/04/blog-post_600.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (29 Απριλίου)
  • 1091: Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
  • 1854: Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
  • 1880: Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
  • 1905: Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
  • 1914: Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
  • 1941: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved