Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Οργή για το βρετανικό κανάλι που έδωσε βήμα σε παιδόφιλο για να πει: «Με λένε Εντι και με έλκουν κορίτσια 4 ετών»

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Σάλο που ξεπερνά τα στενά βρετανικά όρια έχει προκαλέσει εκπομπή του Channel 4 που κάνει το αδιανόητο: δίνει βήμα σε παιδόφιλους! Kατά το κανάλι, βέβαια, σε ανθρώπους που έχουν τέτοιες ορμές, αλλά δεν τις έχουν κάνει ποτέ πράξη.

Ετσι, στην κάμερα της εκπομπής εμφανίστηκε ένας 39χρονος ο οποίος βγήκε και είπε ευθαρσώς στον αέρα ότι ονομάζεται Εντι και ότι έλκεται από τετράχρονα κορίτσια.

Μιλώντας στην κάμερα του Channel 4, ο Εντι είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι μόνο αυτό, αλλά αυτό κατά ένα μεγάλο ποσοστό με καθορίζει. Θα προτιμούσα να μην έχω αυτά τα συναισθήματα και αυτές τις ορμές, αλλά τις έχω και είναι κάτι δύσκολο. Με έλκουν παιδιά ηλικίας τεσσάρων, πέντε, έξι ετών. Πολλοί άνθρωποι αυτόματα πιστεύουν ότι επειδή αισθάνομαι έτσι, τότε πιθανότατα θα κακοποιήσω και κάποιο παιδί. Σίγουρα δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Οσον αφορά την απόφασή του να δείξει το πρόσωπό του στην τηλεόραση, ο Εντι εξήγησε πως το έκανε γιατί πιστεύει ότι οι παιδόφιλοι θα πρέπει να κρίνονται για τις ορμές τους και όχι να δαιμονοποιούνται.

«Οι άνθρωποι πιθανότατα θα πουν ''γιατί αυτός ο τύπος δεν είναι κλειδωμένος κάπου;'' ή ''αυτόν τον άνθρωπο θα πρέπει να τον σκοτώσετε''. Οι άνθρωποι προτιμούν να προσβάλλουν παρά να βοηθούν. Αν δεν υπάρχει, όμως, αυτή η βοήθεια, εάν δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν μπροστά και να πουν ''κοιτάξτε, έχω ένα πρόβλημα, χρειάζομαι βοήθεια'', τότε τι θα αλλάξει; Ετσι δεν αλλάζει τίποτα», συμπλήρωσε ο 39χρονος.

Οι ιθύνοντες της εκπομπής ανέφεραν στην αστυνομία ότι δεν έχουν κάποια ένδειξη ότι ο Εντι έχει καταδικαστεί για παιδοφιλία και ότι επέμεινε, μιλώντας μαζί τους, ότι δεν έχει κακοποιήσει ποτέ κανένα παιδί.

Οπως ήταν φυσικό και μόνο η προαναγγελία της προβολής του εν λόγω επεισοδίου προκάλεσε σάλο αντιδράσεων και διεθνή κατακραυγή, χωρίς να λείπουν και οργανώσεις, σαν την NSPCC που εξήρε το πρόγραμμα καθώς όπως τονίζει ρίχνει φως σε όλα αυτά που «δημιουργούν» έναν παιδόφιλο.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και μια σειρά από εμπειρογνώμονες που υποστηρίζουν ότι άνδρες σαν τον Εντι, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν «κακά τέρατα» και παράλληλα τονίζουν ότι θα πρέπει να τους δοθεί περισσότερη στήριξη για να βοηθηθούν και να μπορούν να ελέγχουν τις ορμές τους πριν αυτές εκδηλωθούν.

Πάντως, το ντοκιμαντέρ του Channel 4 δεν σταματά στην ομολογία σοκ του Εντι, καθώς δείχνει και τη συνάντησή του με τον 49χρονο Ιαν Μακ Φέιντεν ο οποίος είχε κακοποιηθεί από έναν δάσκαλό του όταν ήταν μικρός.

Ο Eντι, όπως σημειώνει η Daily Mail, είχε αναζητήσει βοήθεια από μια ομάδα υποστήριξης στην Ευρώπη που βοηθά τους παιδεραστές να ελέγχουν τους ορμές.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (8 Δεκεμβρίου)
  • 1868: Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
  • 1940: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
  • 1943: Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
  • 1944: Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved