ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ τρεντ μεξικάνικο μεταφυσικό παιχνίδι που καλεί πνεύματα – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αντιδράσεις των παικτών! (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 30 Μαϊου 2015, 17:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Viral έχει γίνει ένα παλιό μεξικάνικο μεταφυσικό παιχνίδι, σύμφωνα με το οποίο μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με το πνεύμα του Τσάρλι, χρησιμοποιώντας δύο μολύβια.

Χιλιάδες έφηβοι σε όλο τον πλανήτη παίζουν το «Τσάρλι Τσάρλι είσαι εδώ;» και ανεβάζουν τα αποτελέσματα του πειράματός τους στα social media, με το hastag #charliecharliechallenge να έχει γίνει παγκόσμιο τρεντ.

Το Charlie Charlie Challenge δεν είναι κάτι καινούριο - πρόκειται για μία μόδα που κρατάει αρκετό καιρό. Υποτίθεται ότι πρόκειται για μία μέθοδο νεκρομαντείας από τη μεξικάνικη παράδοση αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά που να το επιβεβαιώνει.

Σε περίπτωση που είστε θαρραλέοι, ορίστε πως μπορείτε να καλέσετε τον Τσάρλι: Σχεδιάζετε ένα διάγραμμα με τις λέξεις «Ναι» και «Όχι», ώστε να πιάνουν τις τέσσερις γωνίες και τις χωρίζεται με δύο μολύβια.

Στη συνέχεια ρωτάτε «Τσάρλι, Τσάρλι, είσαι εδώ;» περιμένοντας από το πνεύμα να απαντήσει. Εάν ο Τσάρλι είναι εκεί τα μολύβια στρίβουν δείχνοντας τη γωνία με το «ναι». Τότε το πνεύμα είναι έτοιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, πάντα με ένα «ναι» ή ένα «όχι».

Πάντως, όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι, λένε ότι ο Τσάρλι είναι κάπως τρομακτικός και απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του οπότε, εάν έχετε προβλήματα καρδιάς, καλό θα είναι να τον αφήσετε ήσυχο. Μετά από το παιχνίδι, πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι υπάρχουν πολλά παράξενα και υπερφυσικά φαινόμενα στο σπίτι τους. Αυτά συμβαίνουν όταν, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι παίκτες δεν έχουν πει μετά την επίκληση τις λέξεις: «Charlie Charlie can we stop?» και «αντίο» όταν ο δαίμονας πει ναι.

Αν επιμένετε να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει, ρίξτε μια ματιά σε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο στο youtube.



Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=357712

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (1 Ιουνίου)
  • 1821: Ο Εμμανουήλ Παπάς, οργανωτής της Επαναστάσεως στη Χαλκιδική, απελευθερώνει την Ιερισσό.
  • 1854: Τερματίζεται η Επανάσταση στη Χαλκιδική.
  • 1917: Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος εξαναγκάζεται από την Αντάντ να παραιτηθεί.
  • 1941: Ολοκληρώνεται η εκκένωση της Κρήτης από τις βρετανικές, αυστραλιανές και νεοζηλανδικές δυνάμεις.
  • 1952: Ο Μιχαήλ Βέντρις αποκρυπτογραφεί την Γραμμική Γραφή Β΄ των Μυκηναίων.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved