Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: "Το πλήρωσα ακριβά όταν ΤΑ ΕΒΑΛΑ με τους γκέι! Αυτοί δεν κυβερνάνε;;;" Τώρα συμφωνεί με υιοθεσία και σύμφωνο συμβίωσης... (Βίντεο)

7 Ιαν, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Είπε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Πλήρωσα ακριβά τις δηλώσεις μου για τους ομοφυλόφιλους. Φυσικά και το πλήρωσα, αυτοί δεν κάνουν κουμάντο; Είναι παρεξηγημένο αυτό, εγώ δεν μίλησα άσχημα. Δεν είχαν την ψυχή να μου την πέσουν στα ίσα, δουλέψανε τα τηλέφωνα. Αν τα βάλεις με τους gay, τελείωσες. Είχα πει ότι δεν ήταν αυτό το πρόβλημα της Ελλάδος. Στα νιάτα μου έκανα παρέα με ομοφυλόφιλους, όπως και τώρα, τους οποίους εκτιμώ, τιμώ και αγαπώ πάρα πολύ. Εγώ είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης γιατί η ζωή του καθενός ανήκει στον ίδιο και σε κανέναν άλλον. Απλά είναι άκαιρο αυτή την εποχή να γίνεται τόσος θόρυβος. Ακόμα και παιδιά να πάρουν, με βρίσκει σχεδόν σύμφωνο. Τότε το πλήρωσα με απόρριψη στη δουλειά μου. Αν δεν είχα την Ελένη Ράντου να με κρατάει ζωντανό στο θέαμα, θα με είχαν εξαφανίσει».




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1822
    Οι Τουρκαλβανοί εγκαταλείπουν, μετά από διαπραγματεύσεις, το κάστρο της Κορίνθου.
  • 1826
    Ο Ελληνικός Στόλος προσπαθεί να σπάσει την πολιορκία του Μεσολογγίου.
  • 1941
    Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κλεισούρα της Βορείου Ηπείρου.

Φίλοι - Συνεργάτες