Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... «ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤ@Ρ@.. ΑΛΗΤΗ...» ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδευόμενος από άνδρες της ΟΠΚΕ, ο 31χρονος Αλβανός που εισέβαλε το περασμένο Σάββατο σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο και γάζωσε με Καλάσνικοφ, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πειραιά.

Ο Αρμπέρ Μπάκο δεν θέλησε να πει τίποτα στον εισαγγελέα Πειραιά, στο γραφείο του οποίου οδηγήθηκε για την επίθεση στο Μικρολίμανο με τους 11 τραυματίες. Εμφανίστηκε δε χωρίς δικηγόρο.

Κάποιοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εισαγγελία Πειραιά, του φώναξαν «αλήτη» και «παλιοπο@@@@». Στο σημείο βρέθηκαν και εργαζόμενοι στο μαγαζί «Απλά Ελληνικά» που έζησαν τον τρόμο από τις σφαίρες του 31χρονου, αλλά έφτασαν 10 λεπτά αφού ο Αλβανός δράστης είχε φύγει.

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (16 Δεκεμβρίου)
  • 1867: Οι Κρήτες επαναστάτες κατατροπώνουν στη Δρακωνία Λασιθίου τουρκικό σώμα, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Νεάπολη.
  • 1885: Εγκαίνια της Ακαδημίας Αθηνών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved