ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Σε ισλαμικό γκέτο της Σουηδίας μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε «Εβραίο» δημοσιογράφο!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, 10:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στους δρόμους της πόλης ως Εβραίος και γνώρισε από πρώτο χέρι την ισλαμική… ανεκτικότητα και φιλοξενία!

Και ενώ οι ευρωπαίοι επικεφαλής προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι μη- προσβάσιμες περιοχές για μη μουσουλμάνους δεν υπάρχουν στα ευρωπαϊκά εδάφη, πείραμα Σουηδού δημοσιογράφου απέδειξε την θλιβερή πραγματικότητα.

Την περασμένη Τετάρτη το σουηδικό τηλεοπτικό δίκτυο Sveriges δημοσιοποίησε πείραμα, σύμφωνα με το οποίο επιχείρησε να δοκιμάσει την… ανεκτικότητα και τις δημοκρατικές αξίες σε μουσουλμανική περιοχή της πόλης Malmo. Ο δημοσιογράφος του καναλιού, Petter Ljunggren φόρεσε στο κεφάλι του το παραδοσιακό εβραϊκό κιπά και το αστέρι του Δαϋίδ στον λαιμό του και περπάτησε στους δρόμους της ισλαμικής γειτονιάς στην σουηδική πόλη.

Σύμφωνα με το απόσπασμα, ο δημοσιογράφος δέχτηκε πολλάκις την λεκτική επίθεση των μουσουλμάνων κατοίκων της περιοχής, ενώ ένας του επιτέθηκε και σωματικά. Ο Petter Ljunggren κατέθεσε στην κάμερα καταγραφής των αντιδράσεων των ισλαμιστών που διαβιούν στην σουηδική πόλη ότι ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο χέρι, άλλοι τον έβρισαν, αποκαλώντας τον «εβραϊκό διάβολο» και «εβραϊκό σκουπίδι», με ορισμένους δε να τον προειδοποιούν για την σωματική του ασφάλεια και να τον προτρέπουν να φύγει γρήγορα από την περιοχή τους!

Στη δε ισλαμοκρατούμενη γειτονιά του Rosengard, πλήθος μουσουλμάνων περικύκλωσε τον δημοσιογράφο, φωνάζοντας αντι- εβραϊκά συνθήματα, την ίδια ώρα που άλλοι μουσουλμάνοι πέταγαν αυγά από τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων τους εναντίον του.

Ανάλογο πείραμα είχε πραγματοποιηθεί και το 2013 από τον δημοσιογράφο Patrick Riley, ο οποίος είχε δηλώσει ότι είχε αντιμετωπίσει μόνο κάποια περίεργα βλέμματα και γέλια, όταν κυκλοφόρησε με το κιπά στους δρόμους της περιοχής. Αλλά με την ισλαμική επέλαση στην Δύση και την ανεξέλεγκτη δράση των ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων στην Μέση Ανατολή και την Αφρική, οι μουσουλμάνοι που κατοικούν στα ευρωπαϊκά εδάφη ριζοσπαστικοποιούνται έντονα, υιοθετώντας την λογική της τζιχάντ, γι’ αυτό και η αλλαγή αντιμετώπισης μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια.

Η πόλη Malmo κατοικείται από πρώτης και δεύτερης γενιάς μετανάστες από την Μέση Ανατολή, οι οποίοι αποτελούν το ένα-τρίτο του συνολικού πληθυσμού των 300.000 κατοίκων, ενώ και αρκετοί Εβραίοι μένουν στην πόλη μόνιμα.

Ο Fred Kahn, επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητας της πόλης, δήλωσε ότι τα περισσότερα ρατσιστικά περιστατικά προέρχονται από τους μουσουλμάνους της περιοχής, με την δημοτική σύμβουλο του Malmo και υπεύθυνη για θέματα πολιτισμού και φυλετικού αποκλεισμού να δηλώνει σοκαρισμένη με την αντιμετώπιση των μουσουλμάνων προς τον «Εβραίο» δημοσιογράφο: «Πρέπει να κάνουμε ακόμα περισσότερα, και τόσο η δημοτική αρχή, όσο και αστυνομία έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση»!

Ε.Μ.

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B7%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85.html#.VMaSk_6Ud1Y

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (26 Μαρτίου)
  • 1821: Ο πρόκριτος της Γαστούνης Γεώργιος Σισίνης κηρύσσει την Επανάσταση στην περιοχή.
  • 1833: Παράδοση της Εύβοιας από τους Τούρκους στους Έλληνες.
  • 1940: Πεθαίνει ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Λούης.
  • 1946: Η Αμερικανική Γερουσία με ψήφισμά της αναγνωρίζει για δεύτερη φορά τα Ελληνικά δικαιώματα στη Β. Ήπειρο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved