Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα
ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ... ΗΓΕΤΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΕΝΟΧΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ... ΗΓΕΤΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΕΝΟΧΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014, 00:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Μπανγκλαντές επικύρωσε σήμερα, 3/11/2014, τη θανατική ποινή που έχει επιβληθεί σε έναν ηγέτη ισλαμιστικού κόμματος για ωμότητες που διαπράχτηκαν στη διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας από το Πακιστάν πριν από περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Ο 62χρονος Μοχάμεντ Καμαρουζαμάν, βοηθός γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου κόμματος του Μπανγκλαντές Jamaat-e-Islami, έχει κριθεί ένοχος για τη συμμετοχή του στη γενοκτονία, τον βασανισμό και τον βιασμό άοπλων πολιτών στη διάρκεια του εννιάμηνου πολέμου για την ανεξαρτησία της χώρας από το Πακιστάν, το 1971.

Ο Καμαρουζαμάν συνελήφθη το 2010.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (14 Νοεμβρίου)
  • 1800: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνο από την Ύδρα.
  • 1821: Οι Τούρκοι πυρπολούν τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και σφάζουν πολλούς από τους κατοίκους του.
  • 1827: Νικηφόρος μάχη στο Τρικέρι Μαγνησίας.
  • 1848: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη τον νεομάρτυρα Παντελεήμονα.
  • 1906: Το ανταρτικό σώμα του Ανθυπολοχαγού Σαράντου Αγαπηνού (Τέλλου Άγρα) επιτίθεται εναντίον της βουλγαρικής καλύβας στο Ζερβοχώρι της λίμνης Γιαννιτσών.
  • 1919: Συνθήκη του Νεϊγύ, με την οποία τερματίστηκε η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των νικητριών δυνάμεων και της Βουλγαρίας.
  • 1940: Απώθηση της ιταλικής μεραρχίας Φερράρα στο στενό Δελβινακίου από τον Ελληνικό Στρατό.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved