Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Τι γίνεται στην Κύπρο; Αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας για τρομοκρατικό επεισόδιο!

Τι γίνεται στην Κύπρο; Αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας για τρομοκρατικό επεισόδιο!

Να είναι η συμμετοχή της Κύπρου -μέσω των Βάσεων- στις αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών της ISIS; Να είναι η αναστολή των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό; Να είναι η τουρκική προκλητικότητα; Κάτι συμβαίνει πάντως στο Νησί της Αφροδίτης, γιατί ξαφνικά οι κάτοικοι της Λευκωσίας είδαν τους μαυροφορεμένους άνδρες της ΜΜΑΔ να ξεχύνονται ένοπλοι στους δρόμους, ενώ η λέξη «τρομοκρατία«, έστω και σε άσκηση, έκανε την εμφάνισή της…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αιφνιδιαστική άσκηση πραγματοποιεί η ΜΜΑΔ (Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης), με στόχο τον έλεγχο ετοιμότητας και ανταπόκρισης των μελών της Αστυνομίας σε περίπτωση τρομοκρατικού επεισοδίου. Η άσκηση πραγματοποιείται από το μεσημέρι στην οδό Βυζαντίου στη Μακεδονίτισσα και θα διαρκέσει μέχρι νωρίς το βράδυ.

Ως εκ τούτου οι οδοί Βυζαντίου και Βασιλίσσης Φρειδερίκης είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση. Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Τροχαίας για να διευκολύνουν τους οδηγούς, οι οποίοι προτρέπονται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις τους.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης θα γίνει περιορισμένη χρήση αβολίδωτων φυσιγγίων και θα ακουστούν εκρήξεις.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved