Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΧΑΚΕΡΣ του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν στη στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ! Σε Twitter και ΥοuTube δημοσίευσαν στοιχεία στρατηγών!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Χάκερς του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησαν κυβερνοεπίθεση στους λογαριασμούς Twitter και YouTube της Κεντρικής Διοίκησης (USCENTCOM), της επιχειρησιακής διεύθυνσης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων -αρμόδια για τη Μέση Ανατολή.

Το μήνυμα των χάκερς αναφέρει:

«Εις το όνομα του Αλλάχ, το Κυβερνοχαλιφάτο συνεχίζει τον τζιχάντ στο διαδίκτυο» ενώ το BBC μεταδίδει ότι ένα ακόμα μήνυμα των χάκερς αναφέρει: «Αμερικανοί στρατιώτες ερχόμαστε. Προσέχετε τα νώτα σας».

Από τον λογαριασμό δημοσιεύθηκαν ένας κατάλογος στρατηγών και διευθύνσεων που σχετίζονται με αυτούς, δεδομένα σχετικά με στρατιωτικές θέσεις της Κίνας, αλλά και στοιχεία σχετικά με στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας.

Αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε σε αμερικανικό δίκτυο ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ομπάμα ετοιμαζόταν για ανακοινώσεις με θέμα την ασφάλεια από τις κυβερνοεπιθέσεις.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (18 Ιανουαρίου)
  • 976: Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Ιωάννης Τσιμισκής.
  • 1823: Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της Κυβερνήσεως.
  • 1833: Ο Βασιλεύς Όθων και τα μέλη της Αντιβασιλείας φθάνουν στο Ναύπλιο.
  • 1854: Επαναστατικά τμήματα της Ηπείρου πολιορκούν το Κομπότι της Άρτας.
  • 1956: Στο αγγλικό στρατηγείο Λευκωσίας εκρήγνυται βόμβα που είχαν τοποθετήσει άνδρες της ΕΟΚΑ.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved