Υποψίες για σχέσεις κράτους-παρακράτους: Ξέρουν τα πάντα οι "τρομοκράτες"!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Στο απόλυτο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ σε ότι αφορά την ταυτότητα των ενόχων της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την Παρασκευή, όσο και αν διαρρέονται φήμες περί δήθεν "υποψιών για συγκεκριμένα άτομα".

Και βέβαια το ερώτημα είναι πώς η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που διώκει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, ταυτόχρονα υποτίθεται ότι αναζητεί τους ... δολοφόνους των  στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Το πρωί κατέθεσε στην αντιτρομοκρατική το τέταρτο παρολίγον θύμα το οποίος έχει μπει σε ... καθεστώς "προστατευόμενου μάρτυρα" όπως και οι απίθανοι "μάρτυρες" κατά της Χρυσής Αυγής, των οποίων τα στοιχεία τα ξέρουν οι πάντες!

Αν δεν επρόκειτο περί τραγωδίας θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κωμωδία.

Και βέβαια οι υποψίες για τις σχέσεις κράτους-παρακράτους μεγενθύνονται καθημερινά από τις αποκαλύψεις ότι οι τρομοκράτες έχουν πληροφόρηση εκ των έσω για τις κινήσεις της αστυνομίας και το τι πρέπει να προσέξουν για να μην αποκαλυφθεί η ταυτόττητά τους.

Το τέταρτο στέλεχος της ΧΑ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης που κρατούσε το όπλο πυροβόλησε δύο φορές προς τον ίδιο από απόσταση 10-15 μέτρων. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι έσκυψε ενστικτωδώς για να γλιτώσει και μπήκε αμέσως στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Εκεί και παρέμεινε για μερικά δευτερόλεπτα όσο έπεφταν οι πυροβολισμοί.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όταν βγήκε από τα γραφεία δεν είδε κανέναν άλλο, παρά μόνο τα χτυπημένα σώματα των τριών ανδρών.
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1816: Οι Τούρκοι σφάζουν μέσα στο σπίτι του τον Ιωάννη Δεληγιάννη.
  • 1824: Αποκρούεται τουρκική επίθεση κατά του φρουρίου της Κορώνης.
  • 1914: Οι Μεγάλες Δυνάμεις ανακοινώνουν πως παραχωρείται στην Αλβανία η ελληνικότατη Βόρειος Ήπειρος.
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet