Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Απίστευτο! Δείτε πως μεταφέρουν στα κρυφά λαθρομετανάστες από την Ειδομένη σε παραλιακό ξενοδοχείο στον Κορίνο Πιερίας!!! (Βίντεο)

13 Μάϊ, 23:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Οι δημότες της Κατερίνης και γενικότερα του Νομού Πιερίας, χόρτασαν από υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί ο Δήμος άλλους λαθρομετανάστες, που τους βαπτίζει πρόσφυγες ενώ δεν είναι, βάσει της Σύμβασης της Γενεύης του 1951, την οποία επικαλείται και ό ίδιος ο Δήμαρχος.

Ορίζοντας κάποιες ημερομηνίες ο κύριος Χιονίδης, τις οποίες αναδείξαμε στην Pieria.tv με ρεπορτάζ, δείχνει να περιπαίζει τον λαό τής Πιερίας για το προσφυγικό ή καλύτερα λαθρομεταναστευτικό, ότι δήθεν δεν θα μείνουν στο Νομό περισσότερο απ’ όσο είναι συμφωνημένο.

Τελευταία σε δημοτικό συμβούλιο διατυμπάνιζε ότι οι λαθρομετανάστες της Νέας Χράνης με εντολή του υπουργού κυρίου Βίτσα θα πρέπει να αδειάσουν τον χώρο μέχρι τις 10 Μαΐου. Σήμερα έχουμε 9 Μαΐου και βλέπουμε νέες φουρνιές να έρχονται αντί να φεύγουν.

Στο παραλιακό ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ του Κορινού Πιερίας, κατέφθασαν από την Ειδομένη σήμερα το απόγευμα περίπου 50 νέοι Αφγανοί λαθρομετανάστες για φιλοξενία. Την στιγμή της λήψης κατέφθασε άλλο ένα λεωφορείο με επιπλέον λαθρομετανάστες.







Άλλη μια φορά λοιπόν διέψευσε τον εαυτό του ο Δήμαρχος Κατερίνης και μας βάζει σε σκέψεις για τυχόν συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτόν τον εμπαιγμό στους ίδιους τους δημότες που τον ψηφήσαν. Μήπως για την σημερινή εισβολή φταίει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου; Αυτός την δουλειά του κάνει όπως και τόσοι άλλοι στο Νομό, και σε καιρούς χαλεπούς μάλιστα.

Την ευθύνη την έχει πλέον ο Δήμαρχος Κατερίνης με τις ψευδείς υποσχέσεις που μήνες τώρα εξαπολύει και δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι εντελώς το αντίθετο.





Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με τους ξενοδόχους της Παραλίας Κατερίνης για την ζημία που θα υποστούν εάν και εφόσον κατακλύσουν τά παράλια του Νομού οι λαθρομετανάστες. Τους διαβεβαίωνε ο κύριος Δήμαρχος πώς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Σήμερα είδαμε και πάλι το αντίθετο.



Σε προσωπική μου επικοινωνία για τον καταυλισμό Νέας Χράνης Πιερίας, με εξέχον πρόσωπο του Γραφείου Τύπου για θέματα μετανάστευσης, μου είπε ότι εάν οι κάτοικοι του νομού διαμαρτυρηθούν τότε θα αναζητήσουν άλλη τοποθεσία για καταυλισμό. Το γνωρίζουν αυτό οι Πιεριείς ή τους το κρύβει ο Δήμος Κατερίνης.

Τον λόγο πλέον πρέπει να τον έχουν οι Πιεριείς.

Γιώργος Οικονομίδης


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1790
    Ο Λάμπρος Κατσώνης με τον στολίσκο του δέχεται ισχυρή τουρκική επίθεση κοντά στην Άνδρο.
  • 1821
    Ο Εμμανουήλ Παπάς κηρύσσει στις Καρυές του Αγίου Όρους την έναρξη της Επαναστάσεως στην Μακεδονία.
  • 1913
    Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία τερματίζεται ο Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος.
  • 1914
    Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κερκύρας που αναγνωρίζει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
  • 1918
    Μάχη του Σκρα και θρίαμβος των Ελλήνων επί των Γερμανο-Βουλγάρων.
  • 1919
    Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει τα Θείρα Αϊδινίου της Μικράς Ασίας.
  • 1920
    Η Αμερικανική Γερουσία αναγνωρίζει με ψήφισμά της τα δικαιώματα της Ελλάδος στη Βόρειο Ήπειρο.

Φίλοι - Συνεργάτες