Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αυτά που δεν δείχνουν τα συστημικά ΜΜΕ: ALLAHU AKBAR, επιθέσεις και «Άντε Γ@μ...τε» από τους «κακόμοιρους πρόσφυγες» (Βίντεο)

8 Σεπτ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» στη Βουδαπέστη φώναζαν «Allahu Akbar» και «fuck you», ενώ άλλοι στην Ιταλία επιτέθηκαν

σε μια ηλικιωμένη κυρία και πέταξαν περιττώματα σε διερχόμενους, την ώρα που η Γερμανία ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να αναλάβει 500.000 αιτούντες άσυλο κάθε χρόνο.

Παρότι η κάλυψη της προσφυγικής κρίσης από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει επικεντρωθεί σε οικογένειες και παιδιά, σκηνές

που δεν μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν μια διαφορετική πλευρά για αρκετούς από εκείνους που περνούν στην Ευρώπη.

Ένα βίντεο λίγο έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό Keleti της Βουδαπέστης δείχνει μουσουλμάνους μετανάστες να φωνάζουν «Allahu Akbar» και «Fuck you», καθώς συμμετέχουν σε μάχες με την αστυνομία.



Ένα άλλο απόσπασμα από μουσουλμάνους πρόσφυγες σε ένα τρένο που ταξίδευε από την Ουγγαρία στη Γερμανία δείχνει έναν άνδρα φωνάζει συνθήματα πριν ψάλλουν όλοι οι επιβάτες «Allahu Akbar» από κοινού.



Εν τω μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας στα σύνορα Ιταλίας-Αυστρίας αναφέρει το πώς είδε μια ηλικιωμένη Ιταλίδα να την αρπάζουν από τα μαλλιά και να την τραβούν από το αυτοκίνητό της μια ομάδα «επιθετικών νέων ανδρών» που ήθελαν να κλέψουν το αυτοκίνητο για να πάνε στη Γερμανία, ενώ άλλοι έριχναν περιττώματα σε παρευρισκομένους.

Μια άλλη συλλογή video δείχνει αφρικανούς μετανάστες και άλλους να κατεδαφίζουν φανάρια, να επιτίθενται σε καταστήματα και να χτυπούν ανθρώπους.



Όπως καταγράφουμε στο παρακάτω βίντεο, πολλοί από τους λεγόμενους «πρόσφυγες» είναι στην πραγματικότητα οικονομικοί μετανάστες που προσπαθούν να διαφύγουν προς σε ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και όχι από τον πόλεμο ή τις διώξεις ISIS.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Τι θα ψηφίσετε στις ερχόμενες (20-9-2015) εκλογές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1828
    Ο Ελληνικός Στόλος στον Αμβρακικό κόλπο κανονιοβολεί το φρούριο του Παντοκράτορα.
  • 1866
    Οι Τούρκοι επιτίθενται εναντίον της Μαλάξας Χανίων και καίνε τα χωριά των περιοχών Κανδάνου, Λάκκων και Θερίσου.
  • 1908
    Φονεύεται από τους Τούρκους στην Ντάρζα (Δυτ. Μακεδονία) ο οπλαρχηγός Ευάγγελος Κοροπούλης.
  • 1922
    Ξεσπάει το κίνημα των Συνταγματαρχών Νικολάου Πλαστήρα και Στυλιανού Γονατά στη Χίο και τη Μυτιλήνη.
  • 1943
    Τα αντιτορπιλικά "Βασίλισσα Όλγα" και "Αδρίας" συνοδεύουν τον παραδοθέντα Ιταλικό Στόλο από τη Μάλτα στην Αλεξάνδρεια. Οι Γερμανοί εκτελούν 500 Έλληνες πατριώτες στην Κρήτη.

Φίλοι - Συνεργάτες