Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο! "Οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ευρώπη ...δασκαλεμένοι για να μας...!"

13 Οκτ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Εκπαιδευμένοι αλλά και προκλητικοί οι λαθρομετανάστες οι οποίοι… κατακλύζουν την Ευρώπη κατά εκατοντάδες χιλιάδες αποκαλύπτει το ρεπορτάζ ουγγρικού τηλεοπτικού σταθμού.

Σε αυτό παρουσιάζονται σκηνές από πυροβολισμούς μεταξύ των μουσουλμάνων και εκπαίδευση για αντοχή στις ανακρίσεις, από βίντεο που βρεθήκαν σε κινητά τηλέφωνα τα οποία πέταξαν οι λαθρομετανάστες με την είσοδό τους στα ευρωπαϊκά σύνορα της κεντρικής Ευρώπης. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών απειλούν μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικών συνεργείων.

Σύμφωνα με Ούγγρο εγκληματολόγο οι τακτικές αυτές είναι μέρος της φύσης των μουσουλμάνων καθώς προετοιμάζονται έτσι για να αντιμετωπίσουν μελλοντικές ανακρίσεις.

«Ο λόγος που ξεκινούν ένα καυγά είναι γιατί έτσι έμαθαν από τους γονείς τους, να αντιμετωπίζουν δηλαδή επιθετικά την οποιοδήποτε λύση μιας διένεξης. Είναι μέρος της κουλτούρας τους. Επομένως δεν υπάρχει περιθώριο για τη λύση ενός προβλήματος καθώς είναι προσκολλημένοι στο δόγμα του «θα σε σκοτώσω».

Το να είσαι βομβιστής αυτοκτονίας θεωρείται επίσης από την κουλτούρα τους ως εξαιρετική τιμή και υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους για το ποιος θα το κάνει πρώτος» σημειώνει ο Ούγγρος εγκληματολόγος.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1912
    Ο Ελληνικός Στρατός (V Μεραρχία) απελευθερώνει την Πτολεμαΐδα.
  • 1919
    Οι Βούλγαροι αρχίζουν την εκκένωση της Δυτικής Θράκης.
  • 1944
    Τμήματα του Ιερού Λόχου απελευθερώνουν τη Νάξο, έπειτα από 3ήμερη μάχη με τους Γερμανούς. Τμήματα ανταρτών αποκρούουν ισχυρές γερμανικές δυνάμεις στην περιοχή του χωριού Φουρνιές των Χανίων. Δυνάμεις του ΕΔΕΣ, μετά από συνεχείς μάχες, εισέρχονται στα Ιωάννινα, τα οποία στο μεταξύ είχαν εγκαταλείψει οι Γερμανοί. Το ναρκαλιευτικό "Κάσος" ανατινάσσεται από νάρκη κοντά στην Αίγινα.

Φίλοι - Συνεργάτες