Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Δωδεκάνησα και Λέσβος ψήφισαν Τασία, διαμαρτυρία πλέον καμία!!! ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...!

22 Σεπτ, 18:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Του Στρατή Μαζίδη

Επειδή δεν υπήρχε κανένα πολιτικό διακύβευμα ως προς το ποιος θα επικρατήσει στις εκλογές καθώς είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΝΔ θα εφάρμοζαν το μνημόνιο, είχα μεγάλο ενδιαφέρον να δω τι θα ψηφίσουν τα Δωδεκάνησα και η Λέσβος.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει καθαρή νίκη στα Δωδεκάνησα με 34,31% έναντι 28,24% της ΝΔ ενώ στη Λέσβο υπολείπεται κατά ελάχιστες ψήφους με 28,35% έναντι 28,74%.

Η Λέσβος, η Κως, η Σάμος και άλλα νησιά υποφέρουν χρόνια από την άφιξη των παρανόμων μεταναστών. Κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση και με την Τασία Χριστοδουλοπούλου στο τιμόνι του αντίστοιχου υπουργείου η κατάσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Είδαμε και ορισμένοι έζησαν, πρωτόγνωρες σκηνές χάους και καταστροφής. Επεισόδια, ξύλο, μέχρι και συνθήματα ισλαμιστικά σε ξωκκλήσια.

Οι νησιώτες φώναζαν ότι καταστρέφονται. Προειδοποιούσαν πως θα χυθεί αίμα. Μιλούσαν για εγκατάλειψη. Στηλίτευαν την αρμόδια υπουργό. Τοπικά ΜΜΕ και τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδιδαν δραματικά ρεπορτάζ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα οι tour operators εγκατέλειψαν τη Μυτιλήνη και την Κω ενώ ο τέως και επόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωνε πως δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα.

Οι νησιώτες παρά την ύπαρξη πολλών διαφορετικών δημοκρατικών πολιτικών επιλογών, επιβράβευσαν επί της ουσίας την πολιτική της κας Χριστοδουλοπούλου, που έως χθες κατηγορούσαν. Αφού ψήφισαν Τασία, διαμαρτυρία πλέον καμία.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1822
    Νίκη των Ελλήνων, υπό τον Νικηταρά, στα Μέγαρα.
  • 1849
    Πεθαίνει ο Νικήτας Σταματελόπουλος (Νικηταράς ο Τουρκοφάγος).
  • 1943
    Δολοφονίες προκρίτων και κατοίκων στη Θεσπρωτία από τους Αλβανούς.
  • 1944
    Τμήμα 25 Ιερολοχιτών ενεργεί επιδρομή κατά της νήσου Μυκόνου.

Φίλοι - Συνεργάτες