Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ελληνικό: Λαθρομετανάστες κλεφτρόνια και αλληλέγγυοι εμποδίζουν συνεχώς την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

8 Μάϊ, 17:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Εκτός από τις κλοπές,περιφέρονται μέσα στα γήπεδα και τους προπονητικούς χώρους στον Άγιο Κοσμά, με αποτέλεσμα να διακόπτουν και να εμποδίζουν συνεχώς την προετοιμασία των αθλητών μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες...

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο πλησιάζουν με τους Έλληνες αθλητές να κάνουν προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά μετ΄εμποδίων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» οι λαθρομετανάστες που ζουν στο πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού περιφέρονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και εμποδίζουν το έργο των αθλητών.

Μάλιστα έχουν καταγραφεί και πάρα πολλές κλοπές, μέχρι και αθλητικού εξοπλισμού, ενώ βρίσκουν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τις βρύσες των αθλητών για να κάνουν μπάνιο και να πλύνουν τα ρούχα τους.

Ορισμένοι αθλητές μίλησαν στην εφημερίδα και ανέφεραν περιστατικά, όπως και τις προσπάθειες που γίνονται από το αθλητικό κέντρο έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η προετοιμασία των αθλητών.

Οι σεκιούριτι των εγκαταστάσεων αρχικά εμπόδιζαν τους λαθρομετανάστες να εισέλθουν στο χώρο, ωστόσο φέρεται πως αυτό άλλαξε από αλληλέγγυες ομάδες οι οποίες ζήτησαν να ανοίξουν οι πόρτες.

Από την πλευρά τους οι αθλητές δεν έχουν κάνει κάποια καταγγελία, καθώς καταλαβαίνουν ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, ενώ επίσης δεν θέλουν και να στοχοποιηθούν από τις ομάδες αλληλέγγυων,γιατί ξέρουν ότι θα έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

Πλέον οι αθλητές αναγκάζουν να κρύβουν τα πράγματά τους, με αρκετούς από τους λαθρομετανάστες να λιάζονται στις κερκίδες ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι,οι οποίοι καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω τα γήπεδα για να παίξουν ποδόσφαιρο.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1329
    Ο Αυτοκράτορας Ανδρόνικος Γ΄ ηττάται από τους Τούρκους του Ορχάν στη μάχη του Πελεκάνου.
  • 1821
    Ο οπλαρχηγός Κώστας Βελής κηρύσσει την Επανάσταση στο Κεράσοβο Αγράφων.
  • 1825
    Ο Ελληνικός Στόλος επιχειρεί ανεφοδιασμό των πολιορκουμένων στο Μεσολόγγι.
  • 1854
    Οι επαναστάτες της Θεσσαλίας με αρχηγό τον Χριστόδουλο Χατζηπέτρο καταλαμβάνουν την Καλαμπάκα. Στο Καρπερό Γρεβενών, οι επαναστάτες συγκρούονται με τους Τούρκους και τους αναγκάζουν να υποχωρήσουν στα Γρεβενά
  • 1907
    Ο Υπολοχαγός Σάρρας καταλαμβάνει την βουλγαρική καλύβα Πάτωμα, το ορμητήριο των κομιτατζήδων στην λίμνη των Γιαννιτσών.
  • 1925
    Η Κύπρος ανακηρύσσεται από την Αγγλία αποικία του Βρετανικού Στέμματος.
  • 1941
    Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κέα.
  • 1944
    Οι Γερμανοί εκτελούν Έλληνες ομήρους στην Καισαριανή.
  • 1945
    Ο Γερμανός στρατηγός Ρέντακ υπογράφει στην βίλα Αριάδνη του Ηρακλείου την παράδοση των στρατευμάτων της περιοχής Χανίων
  • 1956
    Εκτελούνται από τις βρετανικές αρχές οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ Μιχαλάκης Καραολής και Αντρέας Δημητρίου.

Φίλοι - Συνεργάτες