ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΦΡΑΧΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 8 Απριλίου 2015, 09:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Έως το τέλος του τρέχοντος έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί ο φράχτης που κατασκευάζει η Βουλγαρία κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών Ρουμιάνα Μπατσβάροβα.

Η υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι ένα επιπλέον μέτρο για τη διαχείριση του μεγάλου αριθμού προσφύγων που εισέρχονται στη χώρα είναι η δημιουργία ενός συντονιστικού κέντρου μεταξύ Βουλγαρίας, Ελλάδας και Τουρκίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Novinite της Σόφιας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Η συμφωνία είναι έτοιμη, οι Τούρκοι συνάδελφοί μου είναι έτοιμοι να την υπογράψουν, τώρα περιμένω απάντηση από τις ελληνικές Αρχές" σημείωσε η κ. Μπατσβάροβα.

Επισήμανε δε, πως θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι, στις αρχές Ιουνίου, θα διεξαχθούν εκλογές στην Τουρκία κι εξέφρασε την ελπίδα πως θα καταστεί δυνατή η υπογραφή της συμφωνίας έως τότε.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνοριακής Αστυνομίας Μίλεν Πένεφ ανέφερε πως επιπλέον 100 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις μονάδες προστασίας των συνόρων.

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/04/blog-post_226.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (13 Απριλίου)
  • 814: Εξόντωση μεγάλου μέρους του βουλγαρικού στρατού στην Μεσημβρία από τον αυτοκράτορα Λέοντα Ε΄.
  • 1204: Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
  • 1821: Οι Τούρκοι κατεβάζουν από την αγχόνη και σέρνουν διαπομπευόμενο από τον όχλο το πτώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄.
  • 1822: Ο Εμπού Λουμπούτ αλώνει την Νάουσα και κατασφάζει τους αμάχους.
  • 1827: Οι Έλληνες επιτίθενται κατά των Τούρκων της Μονής Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά.
  • 1941: Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Μοσχόπολη και αρχίζει την σύμπτυξη με άξονα την κοιλάδα του Δρίνου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved