ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

ΗΠΑ: Να Κατέβει Η Αμερικάνικη Σημαία Από Το Πανεπιστήμιο Ζήτησαν (Αλλοδαποί) Φοιτητές, Γιατί «Συμβάλει Στον Ρατσισμό» Και «Εκφοβίζει Τους Παράνομους Αλλοδαπούς»!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 7 Μαϊου 2015, 12:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Μια ομάδα καθηγητών πανεπιστημίου υπέγραψε μια επιστολή όπου δείχνουν την «αλληλεγγύη» τους στους αλλοδαπούς φοιτητές που ζήτησαν να απαγορευτεί η αμερικανική σημαία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine - επειδή συμβάλλει στο «ρατσισμό».

«Ο αμερικάνικος εθνικισμός συχνά συμβάλλει στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, και ότι τα σύνεργα του εθνικισμού (!) στην πραγματικότητα συχνά χρησιμοποιούνται για να εκφοβίσουν», λέει η επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Campus Reform.

Εκατοντάδες έχουν υπογράψει την επιστολή, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων καθηγητών του Πανεπιστημίου Irvine. Στις 3 Μαρτίου ο Σύλλογος Φοιτητών του πανεπιστημίου ψήφισε με ψήφους 6-4-2 για την απομάκρυνση της σημαίας από την πανεπιστημιούπολη για χάρη της «πολιτιστικής συμμετοχικότητας» και με την δικαιολογία ότι "η αμερικανική σημαία έχει υψωθεί σε περιπτώσεις αποικιοκρατίας και ιμπεριαλισμού."

Ένας φοιτητής είπε ότι ο Σύλλογος Φοιτητών φοβόταν ότι η σημαία θα μπορούσε να «βλάψει τα συναισθήματα των παράνομων αλλοδαπών».



Πηγή: http://www.katohika.gr/2015/05/usa-na-katevei-i-amerikaniki-simaia-apo-to-panepistimio-zitisan-allodapoi-foitites.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (17 Μαϊου)
  • 1790: Ο Λάμπρος Κατσώνης με τον στολίσκο του δέχεται ισχυρή τουρκική επίθεση κοντά στην Άνδρο.
  • 1821: Ο Εμμανουήλ Παπάς κηρύσσει στις Καρυές του Αγίου Όρους την έναρξη της Επαναστάσεως στην Μακεδονία.
  • 1913: Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία τερματίζεται ο Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος.
  • 1914: Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κερκύρας που αναγνωρίζει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
  • 1918: Μάχη του Σκρα και θρίαμβος των Ελλήνων επί των Γερμανο-Βουλγάρων.
  • 1919: Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει τα Θείρα Αϊδινίου της Μικράς Ασίας.
  • 1920: Η Αμερικανική Γερουσία αναγνωρίζει με ψήφισμά της τα δικαιώματα της Ελλάδος στη Βόρειο Ήπειρο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved