ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Λιποθύμησε ο αξιωματικός υπηρεσίας από τη Δυσοσμία! Εικόνες- Σοκ από το αστυνομικό τμήμα της Κω όπου φιλοξενούνται 236 Μετανάστες! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Τριτοκοσμικές συνθήκες επικρατούν στο αστυνομικό τμήμα της Κω, όπου φιλοξενούνται 236 μετανάστες κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον. Μάλιστα, λόγω της δυσοσμίας λιποθύμησε ο αξιωματικός υπηρεσίας!

Κουβέρτες, κούτες, σκουπίδια και άθλιες τουαλέτες, που προκάλεσαν μέχρι και λιποθυμία στον αξιωματικό υπηρεσίας, συνθέτουν το απάνθρωπο σκηνικό στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, τόσο στο εσωτερικό του όσο και στον εξωτερικό χώρο.



Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 35 μετανάστες αλλά την περασμένη Πέμπτη έφθασαν τους 236! Το περιστατικό ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αρνηθούν από εδώ και πέρα να παραλάβουν άλλους παράνομους μετανάστες, πέραν των 35.



Σύμφωνα με το κostoday, ανάμεσα στους μετανάστες είναι και πολλά ανήλικα παιδιά και έγκυες γυναίκες, που έφυγαν από την Συρία που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.



Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία ενός ζευγαριού (η γυναίκα είναι έγκυος) στο τοπικό σάιτ, οι οποίοι μόνο για να έρθουν από την Τουρκία στην Κω ξόδεψαν 4.000ευρώ, ενώ θα χρειαστούν ακόμη περισσότερα μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που είναι η Σουηδία ή η Γερμανία!

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί έχουν ενημερώσει για την τραγική κατάσταση που βιώνουν τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, με τον οποίος θα έχουν συνάντηση.

Φωτογραφίες- Βίντεο: kostoday





Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=315099

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (8 Απριλίου)
  • 1143: Ο Μανουήλ Α΄ Κομνηνός διαδέχεται στον θρόνο της Αυτοκρατορίας τον πατέρα του Ιωάννη Β΄.
  • 1821: Οι Ι. Διοβουνιώτης και Αθ. Διάκος πολιορκούν το φρούριο της Μενδενίτσας Φθιώτιδος.
  • 1822: Μάχη στο Καστέλλι Χανίων και νίκη των Κρητών επαναστατών.
  • 1827: Οι Κριεζής, Σωτηρίου και Θέγκας πυρπολούν 8 δικάταρτα τουρκικά πλοία στον Βόλο.
  • 1854: Θεσσαλοί επαναστάτες νικούν 1.700 Τουρκαλβανούς στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.
  • 1941: Το οχυρό Αρπαλούκι εγκαταλείπεται από την φρουρά του, η οποία υποχωρεί προς τον ποταμό Στρυμόνα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved