ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

Μια... selfie χίλιες λέξεις: «Φτάσαμε. Μια χαρά είναι στο Ελλαδιστάν. Ελάτε όλοι εδώ»!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 28 Μαϊου 2015, 11:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει λαθρομετανάστες που μόλις πάτησαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος (στη νήσο Κω), δημοσιεύτηκε σε διάφορα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Η σκοπιμότητα προφανής: να καλλιεργήσει στους Έλληνες αισθήματα ενοχής για το «μαρτύριο των προσφύγων», ούτως ώστε να ερωτούν μετά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης: μα πώς μπορείτε να απαιτείτε έλεγχο των συνόρων και εφαρμογή των νόμων για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης;

Η «απεγνωσμένη» λαθρομετανάστρια αφού μεταφέρεται ασφαλής σε ελληνικό έδαφος, έχει ως πρώτο της μέλημα να βγάλει με το i-phone της μια selfie, η οποία προφανώς θα φτάσει στην πατρίδα της. Το μήνυμα που την συνοδεύει είναι το εξής: «Φτάσαμε. Μια χαρά είναι στο Ελλαδιστάν. Ελάτε όλοι εδώ»!

Τα ίδια αυτά μέσα ενημέρωσης, των οποίων ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός περισσεύει για τους λαθρομετανάστες, δεν έκαναν ποτέ πρωτοσέλιδο με τη φωτογραφία ενός Έλληνα άστεγου ή άνεργου, ενός Έλληνα οικογενειάρχη που τον κυνηγούν οι τράπεζες και η εφορία και δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του.

Ούτε βέβαια ενός Έλληνα που αργοσβήνει στα διαλυμένα νοσοκομεία. Στη ψευτοδημοκρατία άλλωστε, ο «ανθρωπισμός» είναι ζήτημα προτεραιοτήτων. Και προτεραιότητα του αντεθνικού Κράτους δεν είναι οι Έλληνες, είναι οι λαθρομετανάστες!



Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-selfie-chilies-lejeis-ftasame.-mia-chara-einai-sto-elladistan.-elate-ol#When:20:34:00Z

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (31 Μαϊου)
  • -334: Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει τους Πέρσες στον Γρανικό ποταμό.
  • 1806: Κορυφώνεται ο διωγμός των κλεφτών από τους Τούρκους στην Πελοπόννησο.
  • 1825: Ο Ελληνικός Στόλος νικά σε ναυμαχία έξω από τον κόλπο της Σούδας τα πλοία καλύψεως του τουρκικού στόλου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved