Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΟΗΕ: 7 δισ. δολάρια ετησίως αποφέρει η διακίνηση παράνομων μεταναστών

ΟΗΕ: 7 δισ. δολάρια ετησίως αποφέρει η διακίνηση παράνομων μεταναστών

Περί τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο αποφέρει στα δίκτυα των εγκληματιών η διακίνηση παράνομων μεταναστών προς Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με μια εκτίμηση που δημοσιοποίησε το Γραφείο του ΟΗΕ για τον Έλεγχο των Ναρκωτικών και την Πρόληψη του Εγκλήματος (ONUCD).

«Το ONUCD εκτιμά ότι οι δύο βασικές οδοί παράνομης μετανάστευσης από τη Βόρεια, την Ανατολική και τη Δυτική Αφρική προς την Ευρώπη και από την Λατινική Αμερική προς την Βόρειο Αμερική αποφέρουν σχεδόν 7 δισεκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ο Γιούρι Φεντότοφ, διευθυντής της υπηρεσίας.

Τα συνολικά έσοδα των δικτύων διακίνησης μεταναστών σε παγκόσμιο επίπεδο «είναι πιθανώς σημαντικά πιο αυξημένα», υπογραμμίζει η υπηρεσία.

Είναι η πρώτη φορά που το ONUCD κάνει μια τέτοια εκτίμηση, ενώ σύμφωνα με τον Φεντότοφ το ποσό ενδέχεται να αυξηθεί κι άλλο καθώς «παρατηρούμε μια αυξητική τάση στη διακίνηση μεταναστών παντού».
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved