Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΣΑΛΟΣ! Γερμανός δήμαρχος εξαγριώνει με τη δήλωση του: "Να μην προκαλούν τους πρόσφυγες οι μαθήτριες" (Βίντεο)

3 Φεβ, 22:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση ενός δημάρχου στη Γερμανία ο οποίος είπε πως οι μαθήτριες δεν πρέπει να "προκαλούν" τους πρόσφυγες και πρέπει να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για να πάνε στο σχολείο τους προκειμένου να αποφεύγουν την σεξουαλική παρενόχληση.

Όλα συνέβησαν σε μια σύσκεψη στο δημαρχείο της γερμανικής πόλης Bad Schlema στη Σαξονία, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελία του παππού μιας μαθήτριας που υποστήριξε πως αρκετά κορίτσια παρενοχλούνται από τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο καταφύγιο προσφύγων της περιοχής.

Ο παππούς της μαθήτριας ρώτησε τον δήμαρχο Jens Müller, μέλος του κόμματος της Μέρκελ, τι θα συμβεί το καλοκαίρι, όταν τα κορίτσια φορούν λιγότερα ρούχα. "Είναι απλό, να μην τους προκαλούν και μην περπατούν σε εκείνες τις περιοχές" απάντησε ο δήμαρχος εξοργίζοντας τους πολίτες που ήταν παρόντες στη σύσκεψη.

Ένας πολίτης του ζήτησε από τον Müller να παραιτηθεί, ενώ κάποιος άλλος του είπε να πάει σπίτι του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ποιος στο διάολο σε εξέλεξε; Έχετε θράσος".

Ο δήμαρχος κάλεσε τους κατοίκους να ηρεμήσουν. Ωστόσο, συνέχισε τις δηλώσεις του στο ίδιο μήκος κύματος. "Λοιπόν, πρακτικά δεν είναι απαραίτητο για τα κορίτσια να περπατούν εκεί. Υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές για να πάνε στο σχολείο", είπε, ξεσηκώνοντας το κοινό. Ο Müller προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως η σεξουαλική παρενόχληση γίνεται μεταξύ και των Γερμανών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή επικρατούσε τόσο μεγάλη ένταση στην αίθουσα που ο δήμαρχος προειδοποίησε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι έξω από το δημαρχείο,πριν αρχίσει η σύσκεψη, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άνθρωποι που κρατόυσαν πανό το οποίο έγραφε "Η Μέρκελ πρέπει να φύγει".




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1774
    Αποκεφαλίζεται στην Κωνσταντινούπολη ο νεομάρτυρας Αντώνιος από την Αθήνα.
  • 1827
    Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται αιφνιδιαστικά εναντίον του Ομέρ Πασά στο Δίστομο.
  • 1878
    Έλληνες επαναστάτες από την δυτική Μακεδονία συγκεντρώνονται στο όρος Βουρινό, νοτίως της Κοζάνης.
  • 1959
    Αρχίζουν στην Ζυρίχη διμερείς ελληνοτουρκικές συνομιλίες για το Κυπριακό.

Φίλοι - Συνεργάτες