Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Προδοσία! Ο Μουζάλας είπε ότι θα ανοίξουν τα σύνορα στον Έβρο για να μπούνε οι "πρόσφυγες" που τους σύγκρινε με τους κυνηγημένους Πόντιους και Μικρασιάτες από τους τούρκους... (Βίντεο)

27 Σεπτ, 16:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
«Για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες πρέπει να βοηθήσουμε τους πληθυσμούς που υφίστανται την προσφυγική πίεση», δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας, «αλλιώς δημιουργείς χώρο να βγουν ακροδεξιά, ξενοφοβικά και ρατσιστικά στοιχεία».

«Ο πρωθυπουργός ζήτησε στη σύνοδο κορυφής να σκεφτεί η Ευρώπη την αναθεώρηση της συνθήκης του “«Δουβλίνου”», ανέφερε μιλώντας στο Mega. «Το 82% όσων έρχονται στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κάνοντας μια ιστορική σύγκριση με την περίοδο της προσφυγιάς στη Μικρασιατική καταστροφή.

«Στη Μικρασιατική καταστροφή η βουλή είχε γεμίσει πρόσφυγες, στο προαύλιο, στα έδρανα παντού, είχε γίνει σαν το «Ταε Κβον Ντο». Προσφυγικός λαός είμαστε», είπε.

«Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Χρειάζεται αρωγή. Χρειάζεται υπομονή και οι πολίτες έχουν επιδείξει υπομονή και αλληλεγγύη παρά τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που έχουν υπάρξει». τόνισε.

Στόχος είπε είναι «να φτιάξουμε υποδομές υποδοχής που θα καλύψουν πιθανές ροές το καλοκαίρι», καθώς θα μειώνονται οι ροές το χειμώνα, ενώ πρόσθεσε «πως υπάρχει σκέψη να ανοίξει ο Έβρος», με καταγραφές από τα χερσαία σύνορα. «Στη Σίνδο και στη Λέρο υπάρχει προγραμματισμός για την εγκατάσταση των προσφύγων».

Δείτε το βίντεο του Mega




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • -480
    Ναυμαχία Σαλαμίνας όπου ο Ελληνικός Στόλος θριαμβεύει επί του περσικού. Μάχη στην Ιμέρα όπου οι Έλληνες της Σικελίας νικούν τους Καρχηδονίους.
  • 1684
    Ο Φραγκίσκος Μοροζίνι καταλαμβάνει από τους Τούρκους την Πρέβεζα.
  • 1687
    Οι Τούρκοι παραδίδουν τη βομβαρδισμένη Ακρόπολη των Αθηνών στον Φραγκίσκο Μοροζίνι.
  • 1922
    Υπογράφεται ανακωχή με τους Τούρκους στα Μουδανιά, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.
  • 1944
    Οι Γερμανοί εκτελούν 9 Έλληνες πατριώτες, ενώ βγαίνουν από τον ιερό ναό Οσίας Ξένης στην Νίκαια.

Φίλοι - Συνεργάτες