ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! Α.Σαμαράς: "1.500.000 λάθρο στην Ελλάδα"- ΕΛΑΣ-ΛΣ: "Πιάσαμε 11.500 στα ε/τ σύνορα"...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ορδές λαθρομεταναστών περνούν στην Ελλάδα από τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα απειλώντας την κοινωνική συνοχή της χώρας και δημιουργώντας ένα υπόστρωμα εγκληματικής δράσης. Κι όμως ορισμένοι έσπευσαν να αποδώσουν ευθύνες στο Λιμενικό Σώμα για την υπόθεση των λαθρομεταναστών που έστειλαν Τούρκοι δουλέμποροι στο Φαρμακονήσι, επιτρέποντας στους Αφγανούς μάλιστα να δώσουν συνέντευξη Τύπου και να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή αντί να τους απελάσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Α. Σαμαράς δήλωσε πρόσφατα πώς η Ελλάδα έχει τόσους παράνομους μετανάστες όσους και ανέργους. Δηλαδή, κοντά στο 1,5 εκατομμύριο. Κι όμως από τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύει η ΕΛΑΣ, το 2013 συνελήφθησαν περί τους 39.759 να μπαίνουν στην Ελλάδα από τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα.

Αριθμός «σταγόνα» στον ωκεανό. Καθημερινά υπολογίζεται πώς περνούν παράνομα στην Ελλάδα περισσότεροι από 300-350 λαθρομετανάστες, ενώ σε εβδομαδιαία βάση ένα μικρό χωριό από παράνομους μετανάστες προστίθεται στη χώρα μας.

Οι περισσότεροι βρίσκονται εντός της επικράτειας και αλωνίζουν ανενόχλητοι, ένας μικρός αριθμός είναι σε κέντρα κράτησης και ελάχιστοι απελάθηκαν. Το πρωτόκολλο επανεισδοχής με την Τουρκία προβλέπει 1.000 το χρόνο.

Η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα το 2013 συνέλαβαν 11.423 λαθρομετανάστες να έχουν περάσει στην Ελλάδα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών εισήλθε παράνομα στη χώρα από τις πύλες εισόδου του Αιγαίου, οι  10.481.

Αντιλαμβάνεται κανείς το παιχνίδι που παίζει η Τουρκία στέλνοντας λαθρομετανάστες με σάπιες βάρκες να περνούν στην Ελλάδα και λίγο μετά, αφού έχουν περάσει την οριογραμμή τις βυθίζουν για να τους σώσει το Λιμενικό.

Εκτός του ότι θησαυρίζουν οι δουλέμποροι, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τα δουλεμπορικά και για εθνικούς λόγους σε βάρος βέβαια της Ελλάδας. «Ψάχνουν» να βρουν τυφλά σημεία στο Αιγαίο, αποπροσανατολίζουν το Λιμενικό Σώμα και επιχειρούν με έναν ακόμη τρόπο να αμφισβητήσουν το δικαίωμα της έρευνας και διάσωσης της Ελλάδας στο Αιγαίο.

Φανταστείτε να στέλνουν οι Τούρκοι καθημερινά βάρκες και ψαροκάικα με λαθρομετανάστες και να τα βυθίζουν λίγο έξω από το Φαρμακονήσι, το Αγαθονήσι, τη Στρογγύλη, το Καστελόριζο, τη Ζουράφα και άλλα μικρά νησιά; Ποιος θα τρέξει να τους σώσει, με ποια μέσα και τι κόστος;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφεύγει να στηρίξει την Ελλάδα στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στέλνοντας ικανές δυνάμεις αποτροπής στα ελληνικά σύνορα και εφαρμόζοντας πολιτικές αναχαίτισης του φαινομένου.

Αντιθέτως απευθύνει κατηγορίες στην Ελλάδα, γιατί απλά το επιτρέπουν και οι ελληνικές κυβέρνησης, δίδοντας έτσι σε πολιτικά περιττώματα τύπου Μούζνιεκς να κάνουν ανθελληνικές δηλώσεις, σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και υπέρ της Τουρκίας.
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -480: Ο Στρατηγός του Ξέρξη Μαρδόνιος καταλαμβάνει την Αθήνα και πυρπολεί την Ακρόπολη και την πόλη.
  • 1532: Ο Γενουάτης ναύαρχος Αντρέα Ντόρια απελευθερώνει την Κορώνη από τους Τούρκους.
  • 1827: Ο ρωσικός στόλος υπό τον ναύαρχο Χάυδεν φθάνει στο Ναύπλιο.
  • 1828: Τέσσερα Ελληνικά πολεμικά πλοία εισέρχονται στον Αμβρακικό κόλπο, κυριεύουν 43 τουρκικά πλοιάρια και βυθίζουν μία κανονιοφόρο.
  • 1904: Το αντάρτικο σώμα του Καούδη επιτίθεται εναντίον κομιτατζήδων στο χωριό Τρίγωνο των Κορεστίων.
  • 1918: Απόσπασμα του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων εισέρχεται στις Σέρρες.
  • 1944: Η ΙΙΙ Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία εισέρχεται στο Ρίμινι Ιταλίας και υψώνει την Ελληνική Σημαία.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet