ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ...;;;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 24 Μαϊου 2015, 10:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ξαναχτύπησε το σεσημασμένο όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων – Παγκοσμιοποίησης, που ακούει στο όνομα «Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ». Έτσι, σε ανακοίνωσή του για τον νέο νόμο περί ιθαγένειας, που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΝΟΧΗ της… υπερπατριωτικής καμμεναρίας των… «κόκκινων γραμμών», αναφέρει τα εξής:

“Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, δυόμισι χρόνια μετά την ακυρωτική απόφαση που εξέδωσε το ΣτΕ για τον ν. 3838/2010, υπερβαίνοντας τις αρμοδιότητές του. Η δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου εκπληρώνει μια από τις βασικές προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποκαθιστώντας την ισονομία και την ισοπολιτεία, αναγνωρίζοντας δηλαδή ως Έλληνες πολίτες αυτούς και αυτές που αποτελούν χρόνια τώρα οργανικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Βασική παραδοχή του νομοσχεδίου είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι μια κοινότητα που ενοποιείται με βάση την καταγωγή και το “ελληνικό αίμα”, αλλά η πολιτική κοινότητα αυτών που ζουν, εργάζονται και αγωνιούν για το κοινό παρόν και το κοινό μέλλον τους στον τόπο μας.

Η απόδοση πλήρων πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες δεύτερης γενιάς, που αποδεδειγμένα έχουν μεταφέρει το πρόγραμμα της ζωής τους στη χώρα μας αποτελεί λυδία λίθο για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όσες και όσοι συμμετέχουν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και στην κοινωνική και οικονομική ζωή, έχουν αποκτήσει de facto ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα – είναι λοιπόν προφανές ότι δικαιούνται να αποφασίζουν για τις ζωές τους και τις τύχες της χώρας όπου ζουν, όπως ακριβώς συμβαίνει με όσες και όσους γεννήθηκαν από Έλληνες γονείς.

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι στο νέο νόμο, το καθεστώς ιθαγένειας του παιδιού αλλοδαπών πρέπει να αποσυνδεθεί από το νομικό καθεστώς των γονέων. Η αποδέσμευση αυτή δεν συγκρούεται με την απόφαση 460/2013 του Συμβουλίου Επικράτειας, καθώς το τελευταίο δεν θέτει την νόμιμη παραμονή του γονέα μετανάστη ως υποχρεωτικό τυπικό κριτήριο απόδοσης ιθαγένειας”.

Το εστί μεθερμηνευόμενον, να παίρνουν ιθαγένεια όχι μόνο τα παιδιά όσων αλλοδαπών διαμένουν «νόμιμα» στην Ελλάδα, αλλά και τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Επειδή δε, αν πάρουν την ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά θα συμπαρασύρουν και τους γονείς, θα βρεθούν ξαφνικά με ελληνική ιθαγένεια (άρα και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι…) εκατομμύρια λαθρομεταναστών! Πράγμα το οποίο –εφόσον συμβεί- θα σημάνει το οριστικό τέλος του ελληνικού έθνους!

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/05/blog-post_3717.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (28 Μαϊου)
  • 1453: Οι Τούρκοι ολοκληρώνουν τις προπαρασκευές τους για την τελική επίθεση κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
  • 1821: Ο οπλαρχηγός Γεώργιος Τσόγκας κυριεύει τα φρούρια του Τεκέ και της Πλαγιάς στο δυτικό άκρο της Ακαρνανίας.
  • 1920: Συνεννόηση μεταξύ ελληνικής και αλβανικής κυβερνήσεως για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.
  • 1941: Τις νυχτερινές ώρες της ημέρας αυτής οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον λιμένα της Σούδας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved