Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Χάος στην Ειδομένη: Συγκυβέρνηση και «αλληλέγγυοι» εγκατέλειψαν τους λαθρομετανάστες! - Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι

23 Νοέ, 11:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, μεγάλος συνωστισμός παρατηρείται στην Ειδομένη, μετά την απόφαση των Σκοπιανών να διέρχονται από την ουδέτερη ζώνη μόνο Σύριοι, Ιρακινοί και Αφγανοί. Έτσι, 8.000 λαθρομετανάστες έχουν εγκλωβιστεί εκεί!

Πως ζουν; Περιγράφει σχετικά ο δήμαρχος της περιοχής στον Αθήνα 9.84:

«Στην Ειδομένη, η κατάσταση είναι τραγική και δυστυχώς γίνεται χειρότερη καθημερινά. Έρχονται συνεχώς λεωφορεία και αφήνουν κόσμο ο οποίος έχει κατασκηνώσει επάνω στις γραμμές του τρένου. Άλλοι βρίσκονται στον κάμπο με φοβερό κρύο και υγρασία δίπλα από το ποτάμι. Αυτή την στιγμή υπάρχουν χιλιάδες άτομα ακριβώς επάνω στην συνοριογραμμή. Από την άλλη πλευρά, τα Σκόπια έχουν φέρει στρατό για να ελέγχει την κατάσταση και δημιουργούν την υποδομή για την κατασκευή του φράκτη.

Ο καταυλισμός δεν μπορεί να καλύψει τόσο κόσμο και πολλοί έχουν καταπατήσει τα σπαρμένα χωράφια. Εμείς ως τοπική κοινωνία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον και η λύση πρέπει να προέλθει από την κυβέρνηση. Ερχόντουσαν όλο το βράδυ, μπήκαν στο χωριό, πήγαν σε σπίτια και κτυπούσαν πόρτες ζητώντας φαγητό και τουαλέτα.

Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες αλλά και ο κόσμος εδώ έχει τρομοκρατηθεί. Είμαστε ένα χωριό 100 κατοίκων και η Ειδομένη είναι ο δέκτης όλων των ροών από τα νησιά».



Καταλάβατε τι έχει γίνει; Η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των προσκυνημένων και οι διάφοροι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» (αρχιτσιφούτηδες Περισσού και επαγγελματίες «αντιρατσιστές» ΜΚΟ και αριστερίστικων οργανώσεων) απευθύνουν υποκριτικά… καλωσορίσματα («Refusees Welcome» και άλλα τέτοια) στους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους (το ότι είναι λαθρομετανάστες δε σημαίνει ότι δεν είναι ταλαίπωροι άνθρωποι – δε μας φταίνε αυτοί αλλά εκείνοι που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να τους προσελκύσουν στην Ελλάδα…), τους πετάνε λες και είναι ζώα στην Ειδομένη –χωρίς να ξέρουν αν θα φύγουν ή θα μείνουν, χωρίς μια μπουκιά ψωμί, χωρίς κάποια πρόνοια που θα μείνουν χειμωνιάτικα, που θα κάνουν την ανάγκη τους, κ.τ.λ.- και μετά τρέχουν να… καλωσορίσουν τους επόμενους!



Τα δε ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών, δε δείχνουν ούτε μια εικόνα από την εγκατάλειψη των ταλαίπωρων από τους δήθεν «προστάτες» τους. Γιατί; Διότι στην πραγματικότητα όλοι οι παραπάνω δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ανθρώπινη διάσταση του θέματος, παρά μόνο για την προσέλκυση των ταλαίπωρων στην Ελλάδα.

Καθότι, αυτή είναι η αποστολή τους από την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

(ΥΓ): Αλήθεια «αλληλέγγυοι», τι θα γίνει την επομένη εβδομάδα που θα ρίξει το πρώτο χιόνι στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα; Όποιος ζήσει κι όποιος πεθάνει; Κι όσο περισσότεροι ταλαίπωροι πεθάνουν, τόσο περισσότερα θα’ χετε να λέτε, ε;


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1821
    Δύναμη 2.000 ενόπλων Μανιατών εισέρχεται στην Καλαμάτα. Οι Γρηγοράκηδες υψώνουν την σημαία της Επαναστάσεως στο Γύθειο. Έλληνες αγωνιστές εισέρχονται στο Αίγιο και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1906
    Ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Σκαλίδης κυκλώνεται κοντά στο χωριό Ζόβιτς, όπου πίπτει ηρωικώς μαχόμενος με 10 από τους άντρες του.
  • 1941
    Το υποβρύχιο "Τρίτων" τορπιλίζει το ιταλικό πλοίο "Κάρνια" κοντά στο Πρίντεζι.

Φίλοι - Συνεργάτες