ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

«ΒΟΜΒΑ» ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ CRASHONLINE: «Βλέπω ότι θα χρεοκοπήσουμε – Οι δανειστές κατάλαβαν ότι οι ελληνικές προτάσεις είναι της πλάκας»!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, 13:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Απαισιόδοξος σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές και με αφορμή την δύσκολη και απελπιστική θέση στην οποία φαίνεται να έχει βρεθεί η ελληνική κυβέρνηση, εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ζητώντας από τον πρώην Υπουργό Υγείας να σχολιάσει την πολύ σκληρή στάση που δείχνουν να έχουν τις τελευταίες ώρες οι πιστωτές μας, απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε:

«Το θεωρώ πολύ λογικό και φυσικό αυτό. Την σκληρή στάση δηλαδή που έχουν οι δανειστές στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και το πολύ σκληρό πρόσωπο που δείχνουν στον Αλέξη Τσίπρα. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί το αντιλήφθηκαν άμεσα ότι οι ελληνικές προτάσεις είναι της πλάκας.

Ακόμα και ο πιο απλός άνθρωπος να διαβάσει τις ελληνικές προτάσεις θα το καταλάβει αμέσως ότι είναι της πλάκας. Με μια πρώτη ανάγνωση θα το καταλάβει αυτό. Το μόνο που περιέχουν αυτές οι προτάσεις είναι εφιαλτική φοροεπιδρομή και τίποτα περισσότερο. Καμία προοπτική ανάπτυξης».

Για το αν βλέπει συμφωνία ή κάποια καλύτερη προοπτική για το ελληνικό χρέος, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε:

«Αυτό που βλέπω είναι ότι θα χρεοκοπήσουμε. Μακάρι να διαψευστώ και μακάρι τα πράγματα να γυρίσουν ανάποδα προς το καλύτερο. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χειρίστηκε την κατάσταση με τον πλέον καταστροφικό τρόπο. Και ιδού τα αποτελέσματα».

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη

Πηγή: http://lougantina.blogspot.gr/2015/06/crashonline.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (29 Ιουνίου)
  • 1570: Μανιάτες, Κυθηριώτες και αγήματα του βενετικού στόλου αρχίζουν την πολιορκία του Πόρτο Κάγιο.
  • 1821: Ο Χουρσίτ Πασάς καταστρέφει τους Καλαρρύτες και το Συρράκο Ηπείρου.
  • 1822: Ήττα των Ελλήνων από τους Τούρκους στην Πλάκα Σουλίου.
  • 1850: Αναγνώριση του αυτοκεφάλου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
  • 1908: Θάνατος του Μακεδονομάχου Χρ. Δούλη από την Φλώρινα.
  • 1958: Οι Τούρκοι σκοτώνουν στην Πάφο με πελέκια και μαχαίρια τον Αριστείδη Παπαδόπουλο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved