ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΒΟΜΒΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: "ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΕΚΤ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, 14:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
"Βόμβα" Βαρουφάκη για πρόβλημα ρευστότητας τον Ιούλιο

"Υπήρξαν δυνάμεις που θέλησαν να κάνουν την Ελλάδα Κόσοβο", αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών

Πρόβλημα στην αποπληρωμή των δόσεων προς την ΕΚΤ και το ΔΝΤ για τον Ιούλιο παραδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

«Δεν θα έχουμε προβλήματα ρευστότητας για το δημόσιο τομέα. Αλλά σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα στην αποπληρωμή των δόσεων στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ τον Ιούλιο», δήλωσε στον Alpha Radio.

Όπως αποκάλυψε, το θέμα της χρηματοδότησης της χώρας δεν αποτέλεσε θέμα στο Eurogroup και σημείωσε πως ξεκινά άμεσα η διαδικασία διαπραγμάτευσης για αυτό το θέμα, αλλά σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να το κάνει ούτε αυτό εάν δεν υπήρχε η τετράμηνη παράταση.

Εντύπωση όμως προκάλεσαν τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών και για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε:

«Από όλους τους συναδέλφους μου στο Eurogroup, έχω μεγάλο σεβασμό για το Βόλφγκανγκ Σόιμπλε», είπε ο κ. Βαρουφάκης και συμπλήρωσε: «Όταν μιλάει, μου αρέσει να τον ακούω και να διαφωνώ μαζί του».

Επιπλέον, ο υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε ότι «υπήρχαν δυνάμεις μέσα στην Ευρώπη ιδιαίτερα ισχυρές που ήθελαν τη μετατροπή μας σε μια μορφή επαρχίας τύπου Κοσόβου».

«Από εκεί που ήμασταν εμείς απομονωμένοι, απομονώθηκαν αυτές οι δυνάμεις. Τις απομονώσαμε στο τέλος με τη βοήθεια και του κ. Ντάισλεπμπλουμ που ήταν εξαιρετικός και τον ευχαρίστησα», πρόσθεσε.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (27 Φεβρουαρίου)
  • 1913: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Πρεμετή.
  • 1943: Εκπνέει ο ποιητής Κωστής Παλαμάς. Ένοπλο ανταρτικό τμήμα εξουδετερώνει την γερμανική φρουρά των μεταλλείων Τσαγκλί Φαρσάλων.
  • 1959: Οι Άγγλοι διατάσσουν τον εκτοπισμό του Συνταγματάρχη Γ. Γρίβα (Διγενή) από την Κύπρο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved