ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΒΟΜΒΑ!!! Η τρόικα θέλει οι τράπεζες να ξεκινήσουν κατασχέσεις! Θέλουν κατάργηση του νόμου Κατσέλη!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 21 Ιουλίου 2015, 14:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Για τις προσπάθειες στελεχών της κυβέρνησης που έχουν στόχο την αναθεώρηση αλλά και της κατάργηση του νόμου Κατσέλη έκανε λόγο ο Βασίλης Καπερνάρος.Αναφερόμενος στο θέμα αυτό το οποίο απασχολεί χιλιάδες δανειολήπτες και νοικοκυριά ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού (ΡΙΖ. Ε. Σ.)

«Η κυβέρνηση αυτή ετοιμάζεται να εφαρμόσει ένα νομικό πλαίσιο το οποίο στην ουσία θα καταργήσει τον νόμο Κατσέλη. Στην καλύτερη περίπτωση τόνισε ότι η κυβέρνηση θα διαφοροποιήσει τον νόμο Κατσέλη με πολύ πιο αυστηρούς όρους σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα για όσους θα επιχειρήσουν να υπαχθούν στον συγκεκριμένο νόμο. Όπως και να' χει το πράγμα ζημιωμένοι θα βρεθούν και πάλι οι δανειολήπτες αφού, εφόσον αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο νομικό πλαίσιο τότε θα συνεχιστούν οι κατασχέσεις των περιουσιών».

Ο κ. Καπερνάρος τόνισε πάντως ότι προλαβαίνουν στο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει πριν διαφοροποιηθεί η κατάσταση, να μπουν στο νόμο Κατσέλη δανειολήπτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης στην χώρα μας. Το θετικό της υπόθεσης τόνισε ο κ. Καπερνάρος είναι ότι το όποιο νέο νομικό πλαίσιο σχετικά με τα δάνεια, η κυβέρνηση θα μπορεί να το εφαρμόσει από το Φθινόπωρο και μετά δεδομένου ότι τον Αύγουστο τα δικαστήρια κλείνουν.

Πηγή: http://www.makeleio.gr/

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (23 Ιουλίου)
  • 1807: Ο αρματωλός του Ολύμπου Νικοτσάρας αποδεκατίζει στην Κατερίνη ισχυρή δύναμη Τούρκων.
  • 1821: Η Μονεμβασιά παραδίδεται στους Έλληνες.
  • 1825: Ο Ελληνικός Στόλος καταναυμαχεί τον τουρκικό στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.
  • 1833: Η Εκκλησία της Ελλάδος κηρύσσεται Αυτοκέφαλη και χωρίζεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.
  • 1974: Αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved