ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη του εθνικού "ΟΧΙ": 60,3% "ΝΑΙ" στην εθνική κυριαρχία επί του 15,6% των ψήφων! Δεν υπάρχει περιοχή στην Ελλάδα που να προηγείται το "ΝΑΙ"... τυχαίο;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Πολύ μεγάλη τελικά θα είναι η διαφορά στην επιλογή του "ΟΧΙ" και του "ΝΑΙ' με κάποου 20 μονάδες να προηγείται η άρνηση εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας! Συγκεκριμένα σττο 15.6% των ψήφων η ομάδα του "OXI" (ΣΥΡΙΖΑ, Λαϊκός Σύνδσμος και ΑΝΕΛ) κερδίζει το 60,3% των ψήφων, έναντι του 39,7 του "ΝΑΙ"!

Μάλιστα πριν από λίγο η Singular Logic ανακοίνωσε την εκτίμησή της για 61% ως το τελικό ποσοστό της επικράτησης του "ΌΧΙ".

Κάτι που δεν είχε προβλέψει καμία δημοσκόπηση και επιβεβαιώνεται η ανάλυση του defencenet.gr της περασμένης Παρασκευής για την "κρυφή" ψήφο των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου και την "απείθαρχη ψήφο του ΚΚΕ που θα έκρινε το αποτέλεσμα.

Γράφαμε συγκεκριμάν για τον ρόλο που πιθανόν να διαδραματίσει η "κρυφή" - με την έννοια της μη δημοσιοποίησης στις δημοσκοπήσεις, ψήφος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και της "απείθαρχης" ψήφου του ΚΚΕ που επίσης δεν εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις: και παραθέταμε την μαρτυρία του επικοινωνιολόγου Δ.Μπασαντή.

Γράφαμε συγκεκριμένα: "Διακρίνουμε μια χαμηλή συσπείρωση στις σημερινές μετρήσεις στους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου ακροδεξιού κόμματος. Είναι η ίδια η εικόνα που υπήρχε και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Αλλά στην κάλπη έφτανε το 90% η συσπείρωσή τους.

Τι θέλω να πώ: Οι ψηφόροι τους δεν δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις σε ποσοστό 40% τι ψηφίζουν. Ετσι άλλα εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις και άλλα στις εκλογές.

Πιθανόν εδώ λοιπόν να υπάρχει μια "κρυφή" δεξαμενή ψήφων υπέρ του "ΟΧΙ" που είναι αδύνατον να καταγραφεί.

Από την άλλη πλευρά έχουμε το ΚΚΕ. Είναι σαφές ότι το 50% των ψηφοφόρων του δεν πειθαρχεί στην γραμμή της αποχής που έδωσε η ηγεσία του κόμματος, ενώ έχει έντονα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά το ίδιο το εκλογικο σώμα του ΚΚΕ. Είναι σαφές ότι το "ΟΧΙ" ενισχύεται από τις ψήφους των ψηφοφόρων του ΚΚΕ.

Οι μισοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ εμφανίζονται να μην ακολουθούν τη γραμμή του άκυρου ή της αποχής που πρότεινε η ηγεσία του κόμματος και στρέφονται κατά 39% προς το «Όχι» και κατά 13% προς το «Ναι»".

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (6 Ιουλίου)
  • 1827: Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία καθορίζεται η αυτονομία της Ελλάδος.
  • 1829: Ο Βάσος Μαυροβουνιώτης αποκρούει με επιτυχία στον Άγιο Ιωάννη της Χασιάς επίθεση των Τούρκων.
  • 1913: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Κάτω Νευροκόπι. Η τουρκική εθνοσυνέλευση μεταφέρει τα αρχεία της στην Καισάρεια, επειδή ο Ελληνικός Στρατός προελαύνει προς το εσωτερικό.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved