ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ! «Οι Έλληνες κολλάνε AIDS για το επίδομα»!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όπως δημοσιεύει το Al Jazeera, αποκαλύπτει ότι αυξανόμενος αριθμός Ελλήνων αυτοβούλως κολλάει τον ιό του HIV, ώστε να διεκδικήσει 950 ευρώ μηνιαίως ως επίδομα.

Σύμφωνα…

με την έρευνα, που δημοσιεύει το Al Jazeera, στην περιοχή της Ευρώπης, οι μισοί από τους νέους ασθενείς με AIDS επέλεξαν τη νόσο, καθώς η χώρα υποφέρει από την έντονη οικονομική κρίση. «Οι ασθενείς με HIV και οι χρήστες ηρωίνης έχουν αυξηθεί σημαντικά, ενώ περίπου οι μισοί νέοι ασθενείς με ΗΙV επέλεξαν να κολλήσουν τον ιό για να λάβουν τα ανάλογα επιδόματα και ταχύτερη πρόσβαση στα προγράμματα χρήσης υποκατάστατων» όπως αναφέρεται στην έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία, αυξήθηκε σημαντικά το ποσοστό αυτοκτονιών, ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα για πρόσβαση στο σύστημα υγείας. Επιπλέον διπλασιάστηκαν τα ποσοστά δολοφονιών και ληστειών, αλλά και η πορνεία.

Ο Οργανισμός, κατά το Al Jazeera, διενήργησε την έρευνα για να μελετήσει τις ανισότητες στις χώρες της Ευρώπης και να προτείνει στρατηγικές να γεφυρωθεί το χάσμα. Από την άνοιξη του 2010, η Ελλάδα εξαρτάται από δάνεια από το ΔΝΤ κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυστηρά μέτρα λιτότητας απέτυχαν να αναζωογονήσουν την ελληνική οικονομία, αντιθέτως πυροδοτούν τη λαϊκή οργή.
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1822: Ο Στάικος Σταϊκόπουλος εισέρχεται στο Παλαμήδι του Ναυπλίου και υψώνει τη Γαλανόλευκη. Οι Έλληνες επαναστάτες, υπό τους Νικηταρά, Τσόκρη και Χατζηχρήστο, νικούν τον Δελή Αχμέτ μπέη στην Κορτέσα Κορινθίας.
  • 1826: Μετά από μάχη κατά των ανδρών του Κιουταχή, Ο Φαβιέρος εφοδιάζει με πυρίτιδα τους υπερασπιστές της Ακροπόλεως των Αθηνών.
  • 1851: Πεθαίνει στην Αθήνα ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο, ένας εκ των τριών ιδρυτών της Φιλικής Εταιρείας.
  • 1912: Απόσπασμα Ευζώνων και το Σύνταγμα Κρητών απελευθερώνουν το χωριό Πεστά της Ηπείρου. Εκπνέει, θανάσιμα τραυματισθείς και αφού επολέμησε ηρωικώς κατά των Τούρκων στο Δρίσκο ο ποιητής Λορέντζος Μαβίλης.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet