ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπούν αναφορικά με την συμμαχία των BRICS;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, 22:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Όπως έχουμε αναλύσει στην ιστοσελίδα μας και στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» η οικονομική συμμαχία των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική) έχει ήδη ανατείλει, με τους ηγέτες της αποφασισμένους να ακολουθήσουν τον οδικό χάρτη της ρήξης με το σύστημα Bretton Woods και το δολλάριο, δημιουργώντας ένα οικονομικό σύστημα που να ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των λαών τους.

Προ μιας εβδομάδας στην σύνοδο κορυφής των κρατών-μελών BRICS που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ufa της Ρωσίας, οι ηγέτες των πέντε χωρών υπέγραψαν μια κοινή δήλωση της οποίας τα σπουδαιότερα σημεία αναφέρονται ακολούθως.

1. Οι χώρες BRICS αποφάσισαν την κοινή πορεία και την κοινή αντιμετώπιση διεθνών εστιών αντιπαράθεσης όπως αυτές της Ουκρανίας και της Συρίας.

2. Οι ηγέτες των BRICS χαιρέτησαν την ίδρυση της Νέας Τράπεζας Αναπτύξεως (New Development Bank), η οποία θα λειτουργεί ως εναλλακτική λύση-πρόταση για το ΔΝΤ (IMF) και την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), που ως γνωστό είναι σιωνιστικά τοκογλυφικά παραμάγαζα. Το αρχικό κεφάλαιο της Νέας Τράπεζας Αναπτύξεως  είναι 100 δισ. δολλάρια.

3. Οι κεντρικές τράπεζες των χωρών BRICS υπέγραψαν συμφωνία για αμοιβαία υποστήριξη σε προβλήματα ρευστότητας των μελών τους, τα οποία ως γνωστόν πηγάζουν πάντα από τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σιωνιστικών συμφερόντων.

4. Οι ηγέτες της Ρωσίας, Κίνας, Ινδίας, Βραζιλίας και Νοτίου Αφρικής περιέγραψαν την συμμαχία BRICS, τον οργανισμό SCO (Shanghai Cooperation Organization) και την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση (Eurasian Economic Union) ως τον πυρήνα του νέου διεθνούς πολυπολικού συστήματος.

Όλα τα ανωτέρω οι πολίτες κρατών πλην Ελλάδας τα πληροφορήθηκαν από έντυπα και τηλεοπτικούς σταθμούς των χωρών τους. Χαρακτηριστικά και αποσπασματικά αναφέρουμε την εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung» της Γερμανίας, την εφημερίδα «The National Interest» των ΗΠΑ και την εφημερίδα «The Hindu» της Ινδίας.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την καταγραφή πολλών άλλων εφημερίδων, αλλά και τηλεοπτικών σταθμών που μετέδωσαν τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής της Ufa στην Ρωσία. Αυτό που θέλουμε όμως να τονίσουμε είναι ότι στην Ελλάδα ουδέν ανακοινώθηκε από τα τουρκοκάναλα της διαπλοκής (ούτε βέβαια από την νεοσύστατη αριστερή ΕΡΤ) και τις εφημερίδες των μεγαλοεργολάβων. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί;

Απάντηση. Διότι δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες πολίτες ότι ο Πούτιν, όπως προκύπτει από την ίδια την σύνοδο κορυφής, ουδόλως είναι απομονωμένος και ότι ο οικονομικός πόλεμος που έχουν εξαπολύσει η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες εναντίον της χώρας του δεν έχει αποτέλεσμα. Διότι δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες ότι ενώ το ΝΑΤΟ μεταφέρει στρατεύματα στα σύνορα με την Ρωσία, οι BRICS μετακινούνται σε άλλο επίπεδο γεωπολιτικής και αποσπώνται από τα δεσμά του δολλαρίου που είναι η γενεσιουργός αιτία πολέμων. Διότι δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες πολίτες ότι το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο με πυρήνα το σύστημα Bretton Woods και δορυφόρους το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την ΕΚΤ, σύστημα και δορυφόροι απ’ όπου η Ουάσιγκτον αντλεί την ασυνήθη παγκόσμια επιρροή της, πνέει τα λοίσθια.

Αν αυτοί οι δορυφόροι αντικατασταθούν, η «περιούσια» ηγέτιδα δύναμη των Αμερικανοσιωνιστών θα μετατραπεί σε μια χώρα που θα παλεύει και αυτή για τον επιούσιο και το σύστημα Bretton Woods θα θρυμματιστεί μπροστά στα μάτια μας. Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι αρκετά υπέφερε από τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της σιωνιστικής Wall Street, αρκετά ανέχτηκε την νεοιμπεριαλιστική γραφειοκρατία των Βρυξελλών, αρκετά θυσιάστηκε στον βωμό της υποκρισίας και της προδοσίας ντόπιων λακέδων των Αμερικανοσιωνιστών. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχαιρετήσει όλους αυτούς και να τους στείλει στον υπόνομο της ιστορίας.

Η συμμαχία BRICS σηματοδοτεί μια θεμελιώδη αλλαγή στην σκέψη και στην προσέγγιση ενός νέου στρατηγικού προσανατολισμού. Οι BRICS έχουν σχέδιο για το μέλλον.

Ουδείς στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες έχει σχέδιο για το μέλλον των λαών της Ευρώπης, το μοναδικό σχέδιο είναι αιματηρές θυσίες και πόλεμοι. Οι BRICS αμφισβητούν τις αμετάβλητες ηγεμονικές αξιώσεις της Ουάσιγκτον και ακολουθούν  τον επιτεύξιμο στόχο της μετάβασης σε ένα  διεθνές πολυκεντρικό σύστημα που έχει ως αρχή την οικονομική ευμάρεια όλων των συμμετεχόντων. Οι συνθήκες είναι ώριμες για να επιλέξει ο λαός νέες συμμαχίες και να σταματήσει τους πολιτικάντικους καιροσκοπισμούς που μας εξευτελίζουν ως χώρα και θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας υπόσταση. Η Χρυσή Αυγή πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο.

Γ. Λιναρδής

Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-ta-ellhnika-mme-siwpoun-anaforika-me-thn-summachia-twn-brics#ixzz3g8Kf0Ymo

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (20 Ιουλίου)
  • 1054: Οριστικοποιείται το Σχίσμα μεταξύ της Ορθοδόξου και της παπικής εκκλησίας.
  • 1715: Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Ναύπλιο από τους Ενετούς.
  • 1792: Ο Λάμπρος Τζαβέλας και άλλοι 16 Σουλιώτες πέφτουν ηρωικά, ενώ αμύνονται στα στενά της Κιάφας κατά των Τούρκων.
  • 1822: Αποτυχία των Τούρκων να καταλάβουν το Βασιλάδι.
  • 1827: Ο Βρετανός ναύαρχος Κόχραν και ο φιλέλλην Τόμας καταναυμαχούν στην Γλαρέντζα Ζακύνθου 4 αιγυπτιακά πολεμικά.
  • 1828: Πεθαίνει ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, Γενικός Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, στις φυλακές της Βιέννης.
  • 1903: Το βουλγαρικό κομιτάτο εκδηλώνει επανάσταση με επίκεντρο τη Δυτ. Μακεδονία.
  • 1974: Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενεργούν απόβαση στην Κύπρο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved