ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η απόλυτη «μαύρη προπαγάνδα» από το Sky News για την Ελλάδα!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 08:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Όλα ανεξαιρέτως τα δυτικά ΜΜΕ, σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, έχουν αποδοθεί σε ένα ανηλεή και «βρώμικο πόλεμο» εναντίον της χώρας μας με σκοπό να «αποδημήσουν» την όποια θετική κίνηση πραγματοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση, για να σώσει την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας μας.

Μιλάμε για τους ίδιους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς οι οποίοι δάνεισαν την εξαθλιωμένη πατρίδα μας την περίοδο της εθνικής ανεξαρτησίας μας, με απίστευτα τρικ και τεχνάσματα επισφαλειών. Δηλαδή π.χ, μας δάνειζαν 1 εκατομμύριο αγγλικές λίρες, και στα «χέρια» της ελληνικής κυβέρνησης έφταναν 330.000 λίρες. Τα υπόλοιπα χρήματα παρακρατούνταν ως επισφάλεια (!), αυτή λοιπόν την ίδια μέθοδο με κάπως διαφορικό τρόπο πράττουν οι ίδιοι άνθρωποι» και σήμερα εν έτει 2015. Φυσικά αυτό που τους έχει θορυβήσει περισσότερο είναι η οικονομική διασύνδεση Ρωσίας και Ελλάδος, μια σχέση που «πολεμήθηκε» λυσσαλέα από εκείνη την μακρινή εποχή της ελληνικής ανεξαρτησίας.

Την σκυτάλη σήμερα πήρε σήμερα το βρετανικό κανάλι Sky News , το οποίο ανέφερε ότι, ο Ρώσος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Arkady Dvorkovich δήλωσε ότι «η Ρωσία θα εξετάσει την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα». Ωστόσο, ένας αναλυτής του Καναλιού, δήλωσε ότι η Μόσχα απλά «παίζει» με το ακροατήριο, γιατί η ρωσική οικονομία βρίσκεται ακόμη σε βαθιά ύφεση.

Ο Jane Foley, ο οποίος είναι ένας έμπειρος αναλυτής τους βρετανικού τηλεοπτικού κολοσσού στα χρηματιστήρια. Ο κύριος αυτός μαζί με τους Τραπεζίτες τα τελευταία χρόνια, έχουν μετατραπεί σε «φωτεινούς παντογνώστες, υπερ-πρωθυπουργούς, πολιτικούς, στρατιωτικούς κά». Πάνω από όλα όμως οι «τύποι» σαν αυτόν διαμορφώνουν την κοινή γνώμη παγκοσμίως. Σε αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή.

«Νομίζω ότι θα χρειαστεί σχεδόν σίγουρα ένα παιχνίδι για το κοινό. Το έχουμε δει αυτό πριν από κάθε συζήτηση στις Βρυξέλλες, ότι η Ελλάδα μπορεί να στραφεί προς την Ρωσία. Μεταξύ των χωρών αυτών, φυσικά υπάρχουν ορισμένοι πολιτιστικοί δεσμοί (μόνο μια κοινή ιστορία 1000 ετών, υπενθυμίζουμε «εμείς»), καθώς και εμπόριο. Μην ξεχνάμε ότι ένα σημαντικό ποσό του πετρελαίου που παρέχεται από την Ρωσία, πηγαίνει στα ελληνικά διυλιστήρια, που είναι χτισμένα στις ακτές της χώρας. Έτσι ώστε μεταξύ τους να υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση», δηλώνει ο παντελώς ανίδεος και άσχετος Βρετανός αναλυτής σε απευθείας μετάδοση.

Συνεχίζοντας το δικό του σόου ο Jane Foley, το οποίο επισημαίνουμε ότι ο παρακολουθούν εκατομμύρια Βρετανοί, δηλώνει: «μπορούμε να θυμηθούμε, για παράδειγμα, στα τέλη του περασμένου έτους, όταν τέθηκε για πρώτη φορά αυτό το θέμα. Ωστόσο, πρέπει επίσης να θυμόμαστε την κατάσταση της ρωσικής οικονομίας, η Ρωσία βρίσκεται σε μια βαθιά ύφεση. Όπως θυμόμαστε, τον περασμένο Δεκέμβριο η Ρωσία, είχε μια βαθιά κρίση με το νόμισμα της, το Ρούβλι. Η χώρα αυτή υποφέρει από τις κυρώσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καθώς και υπάρχει και πρόβλημα πληθωρισμού. Ωστόσο, ο αντίκτυπος της κρίσης κατά τους τελευταίους μήνες έχει αποδυναμωθεί.

Οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί αρκετά. Αυτό βοήθησε τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου, όπως είναι η Ρωσία να αυξήσουν τα κέρδη τους. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα τον Δεκέμβριο η Ρωσία θα διαθέτει λίγο περισσότερα χρήματα για να βοηθήσει την Ελλάδα. Ωστόσο, θα ήθελα να πω ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι για το κοινό. Αν κοιτάξετε την περιοχή των Βαλκανίων, λόγω της ουκρανικής κρίσης, η κατάσταση επιστρέφει στον Ψυχρό Πόλεμο. Πιθανώς, η σχέση με τη Ρωσία σήμερα, να ευρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδό από τον Ψυχρό Πόλεμο. Γι αυτό και μπορεί να είναι η Ρωσία εκείνος ο παράγοντας που προσπαθεί απλά να «ενοχλήσει» την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Μόσχα προσπαθεί να πει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα και τη ζώνη του ευρώ, ενώ στην ουσία δεν μπορεί».

Πρόκειται για μία αντιγραφή των σεναρίων τηλεοπτικών σειρών όπως το «Games of Throne». Οι άνθρωποι αυτοί (Jane Foley) δεν γνωρίζουν ιστορία, πολιτική, στρατηγική τίποτα, παρά μόνο απλή λογιστική όσοι ξέρουν, από την καθημερινή ενασχόληση τους στα «νόμιμα Καζίνο» τα οποία είναι τα χρηματιστήρια, και διαμορφώνουν γνώμη σε εκατομμύρια Βρετανούς. Αλίμονο μας εάν ο κόσμος ελέγχεται από Τραπεζίτες και ιερατεία σαν των Βρυξελλών. Τα σχόλια δικά σας.

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/06/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-sky-news.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (27 Ιουνίου)
  • 1638: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κύριλλος Λούκαρης αποκεφαλίζεται με διαταγή του σουλτάνου Μουράτ Δ΄.
  • 1821: Οι Τούρκοι σφάζουν μοναχούς της Μονής Τομπλού και Έλληνες χωρικούς στη Σητεία.
  • 1822: Ο Κυριακούλης Μαυρομιχάλης και ο Ιωάννης Ραζηκότσικας αποβιβάζονται στις Ηπειρωτικές ακτές.
  • 1906: Θάνατος στην Δράμα του Μακεδονομάχου Ηλ. Γεωργίου από το Μοναστήρι.
  • 1913: Απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου και αποχώρηση των βουλγαρικών στρατευμάτων.
  • 1914: Οι Βορειοηπειρώτες απελευθερώνουν τη Νικολίτση.
  • 1921: Έναρξη επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακας από το σύνολο της Στρατιάς Μικράς Ασίας.
  • 1946: Αποφασίζεται στο Παρίσι η ένωση των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved