Σύντομα Διαθέσιμο!
Η ηρωική Μονή Αρκαδίου βρίσκεται υπό διωγμό εξαφάνισης, μέσω του ΕΝΦΙΑ. Καλείται να πληρώσει 465.000 ευρώ χαράτσι!

Η ηρωική Μονή Αρκαδίου βρίσκεται υπό διωγμό εξαφάνισης, μέσω του ΕΝΦΙΑ. Καλείται να πληρώσει 465.000 ευρώ χαράτσι!

Μετά την κατωτέρω αναφερόμενη δυσφήμιση του άφθαστου ηρωισμού ολοκαυτώματος του Αρκαδίου από τους ψευτοαριστερούς και ψευτοδεξιούς ανθέλληνες νεοταξικούς, όπως σήμερα μπορείτε να δείτε (από την εφημερίδα Ρέθεμνος της 20ης Σεπτεμβρίου 2014) η ηρωική Μονή Αρκαδίου βρίσκεται υπό διωγμό εξαφάνισης, μέσω του ΕΝΦΙΑ.

Καλείται να πληρώσει 465.000 ευρώ χαράτσι εξόντωσης.
Θα μου πείτε, διανοίγεται λαμπρά ευκαιρία για τον αυτοθαυμαζόμενο υπουργό Υγείας κ Βορίδη για νέα «επένδυση» σε συνεργασία με τον κ Σάλα της Τράπεζας Πειραιώς.
Ίσως μάλιστα ενδιαφέρον να έχει για το θέμα αυτό και η Ρεθεμνιώτισσα υπουργός τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη λόγω και της εμπειρίας της για επενδύσεις από τούρκους ….



Που σίγουρα θα θέλουν να αλώσουν με τα λεφτά τους πλέον, την ηρωική Μονή.
Ο ΕΝΦΙΑ φαίνεται να είναι ήδη ο «τάφος» των «σωτήρων» μας
Των θεραπόντων της υποδούλωσης των Ελλήνων δια του άρθρου 14.5 της πρώτης δανειακής σύμβασης. Και δια των μεσοπρόθεσμων τους και δια των «μακροπροθέσμων» τους.
Και δια των  δηλώσεων τους (χωρίς να ενημερώσουν και ερωτήσουν τον Ελληνικό λαό).
προς Λαγκάρντ με τα αφρικανάκια της ο εις, ο νυν αντιμνημονιακός κ Βενιζέλος και προς Ντράγκι ο έτερος ο άλλοτε «αντιμνημονιακός» κ. Σαμαράς.  Ευριπίδης Μπίλλης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved