ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η τούρκοι θέλουν να πληρώσουν το χρέος μας! Βάλτε τα λεφτά σας εκεί που ξέρετε!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 30 Ιουνίου 2015, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ολα ξεκίνησαν όταν χθες, ο βουλευτής του προοδευτικού,φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας HDP (»Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών») κ. Ερτουγρούλ Κιουρκτσού, κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας και ζήτησε να αναλάβει η Τουρκία το χρέος ύψους 1,6 δισ. ευρώ της Ελλάδας ή να δώσει άτοκο δάνειο.

Οπως δήλωσε, «η Τουρκία μπορεί να αναλάβει το χρέος ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή θα είναι η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να κάνει στη γείτονα της, στις δύσκολες μέρες που περνά. Ως αντάλλαγμα θα κερδίσει τη φιλία του ελληνικού λαού και θα δημιουργηθεί ευκαιρία για να μετατραπεί σε θάλασσα ειρήνης το Αιγαίο. Η ανθρωπιστική βοήθεια που έκανε η Τουρκία σε διεθνή ιδρύματα, το 2013 ανέρχεται στα 1.9 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τη βοήθεια αυτή. Μπορεί να κάνει αυτό μάλιστα και με άτοκο δάνειο».

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, Τούρκοι δημοσιογράφοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, ρώτησαν τον υπουργό Οικονομίας της Τουρκίας σήμερα, εάν η κυβέρνηση θα μπορούσε να αναλάβει κάτι τέτοιο. Ο Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί απάντησε χαρακτηριστικά: «Εάν η Ελλάδα ζητήσει από την Τουρκία βοήθεια, τότε θα εξετάσουμε την πληρωμή του ελληνικού χρέους».

Πηγή: http://boreiageitonia.gr/?p=5960&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (6 Ιουλίου)
  • 1827: Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία καθορίζεται η αυτονομία της Ελλάδος.
  • 1829: Ο Βάσος Μαυροβουνιώτης αποκρούει με επιτυχία στον Άγιο Ιωάννη της Χασιάς επίθεση των Τούρκων.
  • 1913: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Κάτω Νευροκόπι. Η τουρκική εθνοσυνέλευση μεταφέρει τα αρχεία της στην Καισάρεια, επειδή ο Ελληνικός Στρατός προελαύνει προς το εσωτερικό.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved