Ο Χίτλερ είχε αποδεχθεί το χρέος του προς την Ελλάδα. Έγγραφο - Ντοκουμέντο;

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ο Χίτλερ είχε ξεκινήσει να αποπληρώνει το χρέος του προς την Ελλάδα αυτό αποκαλύπτει έγγραφο - ντοκουμέντο. Ο νόμος είναι με το μέρος μας, στη διεκδίκηση της επιστροφής του αναγκαστικού δανείου, ανάμεσα στους ναζί και την Τράπεζα της Ελλάδος κατά τη διάρκεια της κατοχής, σύμφωνα με έγγραφο- ντοκουμέντο, που δημοσιεύει η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην απόρρητη έκθεση που συντάχθηκε από τον Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ι. Παπανικολάου και η οποία έχει παραδοθεί στην κυβέρνηση, υπάρχει έγγραφο-ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι το Γ’ Ράιχ είχε αρχίσει την αποπληρωμή των δόσεων του κατοχικού δανείου την περίοδο 1943-44 σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει το νομικό χαρακτήρα του δανείου και είχε δώσει την εντολή για την αποπληρωμή του, την οποία σταμάτησαν οι μεταπολεμικές γερμανικές κυβερνήσεις!!! Στο πόρισμα υπογραμμίζεται ότι το ζήτημα του δανείου δεν σχετίζεται με τη συμφωνία για καταβολή αποζημιώσεων που είχε υπογραφεί το 1960, η οποία μάλιστα αφορούσε μέρος των επανορθώσεων. Η πολυσέλιδη έκθεση που συντάχθηκε από τον επίτιμο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, παραδόθηκε στους Αντ. Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη.
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1800: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνο από την Ύδρα.
  • 1821: Οι Τούρκοι πυρπολούν τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και σφάζουν πολλούς από τους κατοίκους του.
  • 1827: Νικηφόρος μάχη στο Τρικέρι Μαγνησίας.
  • 1848: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη τον νεομάρτυρα Παντελεήμονα.
  • 1906: Το ανταρτικό σώμα του Ανθυπολοχαγού Σαράντου Αγαπηνού (Τέλλου Άγρα) επιτίθεται εναντίον της βουλγαρικής καλύβας στο Ζερβοχώρι της λίμνης Γιαννιτσών.
  • 1919: Συνθήκη του Νεϊγύ, με την οποία τερματίστηκε η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των νικητριών δυνάμεων και της Βουλγαρίας.
  • 1940: Απώθηση της ιταλικής μεραρχίας Φερράρα στο στενό Δελβινακίου από τον Ελληνικό Στρατό.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet