ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Πάρε θυμα... πάρε κορόϊδο που ήθελες και σύριζα... δίνεις χαρτζιλίκι στα παιδιά σου...;;; απόδειξη... αφού θεωρείται πλέον τεκμήριο...!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 4 Απριλίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Δωρεές, γονικές παροχές ή χορηγίες χρηματικών ποσών εφόσον αυτά υπερβαίνουν ετησίως τα 300 ευρώ θα θεωρούνται τεκμήριο για τα εκατομμύρια των φορολογουμένων που θα κληθούν να δηλώσουν τις ετήσιες δαπάνες τους στο νέο έντυπο Ε1. Με πιο απλά λόγια, από φέτος το χαρτζιλίκι αποτελεί τεκμήριο και θα πρέπει να δηλωθεί στη φετινή φορολογική δήλωση.

Ειδικότερα, η εγκύκλιος αναφέρει:

«Δαπάνη απόκτησης περιουσιακών στοιχείων λογίζεται η ετήσια δαπάνη για δωρεές, γονικές παροχές ή χορηγίες χρηματικών ποσών, εφόσον αυτά υπερβαίνουν ετησίως τα τριακόσια (300) ευρώ, εκτός από τις δωρεές προς το Δημόσιο, τους δήμους και τις κοινότητες του κράτους, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα κρατικά και δημοτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και τα νοσοκομεία, που αποτελούν νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και επιχορηγούνται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, καθώς και τα προνοιακά ιδρύματα του ευρύτερου δημόσιου τομέα (κρατικά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου), ως και τα προνοιακά ιδρύματα ιδιωτικού δικαίου των οποίων οι εν γένει δαπάνες λειτουργίας καλύπτονται τουλάχιστον κατά εβδομήντα τοις εκατό (70%) με επιχορηγήσεις από τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Εξαιρούνται οι δωρεές ή χορηγίες προς τα κοινωφελή ιδρύματα, τα ημεδαπά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που έχουν συσταθεί νόμιμα και τα οποία επιδιώκουν κοινωφελείς σκοπούς, καθώς και τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ημεδαπά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που έχουν συσταθεί νόμιμα, εφόσον επιδιώκουν σκοπούς πολιτιστικούς».

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/04/blog-post_613.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (6 Απριλίου)
  • 1453: Ο Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής, επικεφαλής 250.000 ανδρών, εμφανίζεται προ των τειχών της Κωνσταντινουπόλεως.
  • 1790: Διεξαγωγή της ναυμαχίας του Καφηρέα όπου έχασαν την ζωή τους 160 Έλληνες επαναστάτες.
  • 1821: Γενίτσαροι σφάζουν 60 Έλληνες στην Σμύρνη και λεηλατούν τις χριστιανικές συνοικίες.
  • 1824: Ο αρμοστής Μανώλης Τομπάζης εγκαταλείπει την Κρήτη και ο αγώνας καταστέλλεται προσωρινά.
  • 1854: Ο Σχης Τσάμης Καρατάσος, επικεφαλής περίπου 500 ανδρών, αποβιβάζεται στον όρμο Κουφού Σιθωνίας.
  • 1897: Οι Ελληνικές δυνάμεις της Θεσσαλίας αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την Μελούνα και το Γκριτζόβαλι.
  • 1935: Επαναλειτουργούν τα Ελληνικά σχολεία στην Βόρειο Ήπειρο, μετά από απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.
  • 1941: Γερμανική επίθεση κατά της Ελλάδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved