ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! Με επείγουσα απόφαση μεταφέρουν 1.039 λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδος για να πληρώσουν το ΔΝΤ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 27 Μαϊου 2015, 15:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Με αυτή την κίνηση η κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει από παντού χρήματα για να αποφύγει ένα πιστωτικό γεγονός

- Με εντολή του κ. Μάρδα οι λογαριασμοί θα πρέπει να έχουν κλείσει και να μεταφερθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος έως τις 5 Ιουνίου

- Η 5η Ιουνίου είναι άλλωστε και η ημερομηνία πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ

- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 1.039 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

Με απόφασή του που χαρακτηρίζεται εξαιρετικώς επείγουσα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας προχωρά στην μεταφορά 1039 λογαριασμών δημόσιων φορέων σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Με αυτή την απόφαση ο κ. Μάρδας ζητά να μεταφερθούν σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, όλα τα υπόλοιπα λογαριασμών που διατηρούν υπουργεία και άλλοι φορείς του δημοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους λογαριασμούς αυτούς εντάσσονται, λογαριασμοί πορθμείων, εφοριών αρχαιότητας, κρατικά ΚΤΕΟ, καταστήματα κράτησης και δεκάδες άλλοι λογαριασμοί που ανήκουν σε υπουργεία ή άλλους φορείς.

Η απόφαση αυτή ορίζει πως αυτή η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 5 Ιουνίου, που είναι άλλωστε και η ημερομηνία που θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να καταβάλλει τη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη απόφαση αφορά στους λογαριασμούς που δεν έχει υπάρξει κίνηση μέσα στο 2015 και ο καθένας μπορεί να έχει έως και 99,99 ευρώ μέσα.

Η επείγουσα απόφαση του κ. Μάρδα αφορά 1.039 λογαριασμούς που τηρούνται στην Τράπεζα Πειραιώς, στην Εθνική Τράπεζα, στην Alpha Bank και τη Eurobank.

Είναι ενδεικτικό πως με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση προσπαθεί μέχρι τις 5 Ιουνίου να συγκεντρώσει από όπου μπορεί ή μη χρήματα, προκειμένου να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό της δόσης προς το ΔΝΤ και να μην υπάρξει πιστωτικό γεγονός.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Πηγή: http://www.volcanotimes.com/2015/05/1039.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (29 Μαϊου)
  • 1453: Πτώση της Κωνσταντινουπόλεως στους Οθωμανούς Τούρκους.
  • 1822: Δύναμη 6.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον 300 Σουλιωτών στο χωριό Ναβαρίκο.
  • 1824: Ισχυρός αιγυπτιακός στόλος αποβιβάζει 4.000 Αλβανούς στον Αντιπέρατο οι οποίοι καταστρέφουν τη νήσο Κάσο.
  • 1828: Δυναμη 8.000 Τούρκων υφίσταται πανωλεθρία από 400 Σφακιανούς στον Ακασταρέ Χανίων.
  • 1906: Τα αντάρτικα σώματα των Βολάνη και Γύπαρη προδίδονται και δέχονται επίθεση από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις στο Λέχοβο Φλωρίνης.
  • 1941: Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το Ρέθυμνο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved