Τι ακριβώς συμβαίνει με τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην 6η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων;;;

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Το ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι η ανάπτυξη και αναζητά τρόπους για να το επιτύχει.

Μα είναι απλό! Ας εξετάσει ως άσκηση για την διαδικασία λήψης αποφάσεων, ελληνιστί case study, την εξάπλωση των καταστημάτων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην 6η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων.
Εδώ υπάρχει οικονομική άνθηση.

Μόνον στην 6η Δημοτική Κοινότητα είναι ήδη αδειοδοτημένα 100 καταστήματα ίντερνετ!

9 στους 10 «επιχειρηματίες» είναι υπήκοοι τρίτων χωρών. Αυτοί προφανώς κατέχουν την γνώση για την λύση του προβλήματος της ανάπτυξης στην χώρα. Όχι μόνον αυτό αλλά συνεχίζουν και ζητούν άδειες. Τα 100 δεν είναι αρκετά!

Η περιοχή έχει κυριολεκτικά «πνιγεί» από καταστήματα ίντερνετ.

Τα περισσότερα από αυτά λειτουργούν δεδομένα παραβατικά αλλά δεν τρέχει τίποτα. Μήπως τελικά η λύση στην ανάπτυξη ονομάζεται ανοχή στην παραβατικότητα;

Ο Δήμος Αθηναίων σφυρίζει αδιάφορα και συνεχίζει να δίνει άδειες για καταστήματα ίντερνετ σε ανθρώπους που ήρθαν στην Ελλάδα «χθες» και που κανείς δεν ξέρει πού και πώς βρήκαν τα κεφάλαια για να αγοράσουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του μαγαζιού τους και να πληρώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Με 50 λεπτά του Ευρώ την ώρα τι τζίρο μπορεί να έχουν;

Προφανώς δεν τους απασχολεί το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά το αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνει επιχειρήσεις της αστυνομίας σε τέτοια καταστήματα για εμπόριο πλαστών εγγράφων, ναρκωτικά, παράνομη μεταφορά χρημάτων και μετατροπή Η/Υ σε μηχανήματα ηλεκτρονικού τζόγου. Δεν τους απασχολεί ότι τα εν λόγω καταστήματα λειτουργούν σχεδόν όλο το 24ωρο καθ’ υπέρβασιν του ωραρίου λειτουργίας τους. Δεν τους απασχολεί ότι αμιγείς επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαδικτύου είναι ταυτόχρονα και εμπορικά καταστήματα.

Ερώτηση: Πόσα αδειοδοτημένα καταστήματα ίντερνετ υπάρχουν στις υπόλοιπες 6 Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αθηναίων; Στοίχημα ότι συνολικά δεν υπάρχουν πάνω από 100 άδειες και ίσως να υπερβάλλω.

Η 6η Δημοτική Κοινότητα με τα 100, προς το παρόν, αδειοδοτημένα ίντερνετ δείχνει λοιπόν η λύση στο πρόβλημα. Άντε με το καλό και στα 200!

Μήπως θα έπρεπε μετά τις υποθέσεις «ληξιαρχείο» και «άδειες παραμονής», να μπει εισαγγελέας στο Δήμο Αθηναίων και για τις άδειες καταστημάτων;
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1866: Μάχη στους Λάκκους της Κρήτης και πυρπόληση του χωριού από τους Τούρκους.
  • 1868: Ο γηραιός αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης αποβιβάζεται στον Μυλοπόταμο Κρήτης για να ενισχύσει την Επανάσταση στη νήσο.
  • 1895: Στο χωριό Βρύσες Αποκορώνου Κρήτης συγκρούονται οι επαναστάτες της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής με τον τουρκικό στρατό.
Τελευταία Άρθρα
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet