ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ... Φοβάμαι ότι όλα είναι ένα απίστευτο σχέδιο...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα

Πριν μερικές μέρες είχα αναλύσει τους λόγους για τους οποίους πίστευα ότι γίνετε το δημοψήφισμα. Είχα πει τότε, ότι όλοι του συνταγματικού τόξου θέλουν το ΝΑΙ, ώστε να ρίξουν το φταίξιμο των σκληρών μέτρων στο λαό. Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Φοβάμαι ότι όλα είναι ένα απίστευτο σχέδιο...

Χτες το βράδυ και μετά από τα αποτελέσματα, έβλεπα ότι τελικά μπορεί να είχα άδικο στις προβλέψεις μου, αλλά σήμερα κάτι περίεργο συμβαίνει.

Αν δεν ήξερα τα χθεσινά αποτελέσματα και έβλεπα σήμερα μόνο τις κινήσεις του Τσίπρα και της κυβέρνησης, θα ορκιζόμουν ότι είχε κερδίσει το ΝΑΙ.

Για να το αναλύσουμε λίγο.

Όταν ο Τσίπρας ανακοινώνει το δημοψήφισμα, αρχικά επικρατεί ένα σοκ. Στη συνέχεια, με το κλείσιμο των τραπεζών, ο κόσμος δείχνει αρχικά ότι θα ψηφίσει ΝΑΙ. Όσον αφορά το δικό μου συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, ΟΛΟΙ λέγανε ΝΑΙ αρχικά.

Κατά τη διάρκεια της βδομάδας, ο Βαρουφάκης δηλώνει ότι με ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, θα παραιτηθεί.

Ο Τσίπρα δηλώνει ότι δε θα πορευτεί μόνος του αν βγει το ΝΑΙ. Ο δημοσιογράφος τον ρωτάει, «Θα παραιτηθείτε δηλαδή», αλλά ο Τσίπρας απλά λέει ότι δεν θα πορευτείτε μόνος του αν βγει το ΝΑΙ. Επίσης είχε πει ότι εμπιστεύεται τον Βαρουφάκη απόλυτα.

Στη συνέχεια ξεκινάει μία ανελέητη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ υπέρ του Ναι. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες όλοι υπέρ του ΝΑΙ. Όλοι της αντιπολίτευσης υπέρ του ΝΑΙ. Σάκης Ρουβάς, Πύρρος Δήμας (που μας έκανα μάθημα Ιστορίας και θα θύμισε το πώς ήταν όταν ζούσε επί Χότζα) κτλ υπέρ του ΝΑΙ. Ξεθάψανε ακόμα και όλους αυτούς τους πολιτικούς-απατεώνες που είχαν εξαφανιστεί για να δηλώσουν υπέρ του ΝΑΙ. Ο Κώστας Καραμανλής, που όλοι παρακαλάνε να πει κάτι για τα γεγονότα που τον ρίξανε, δε μιλάει επί 6 χρόνια αλλά είχε χρόνο να κάνει διάγγελμα για το ΝΑΙ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ!

Ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να ενοχλείτε από όλους αυτούς που ενώ τους φέρανε στην καταστροφή τώρα τους λένε τι πρέπει να ψηφίσουν. Και έτσι ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει γνώμη και να τείνει πιο πολύ στο ΟΧΙ.

Τα ΜΜΕ έκαναν ότι μπορούσαν για να πείσουν τον κόσμο να πάει στο ΝΑΙ. Έδειχναν από το πρωί μέχρι το βράδυ τις ουρές στα ΑΤΜ. Λέγανε κάθε μέρα ότι θα πάμε στη δραχμή. Ευρώ ή δραχμή! Ευρώ ή δραχμή! Όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν είτε νίκη του ΝΑΙ, είτε οριακή νίκη του ΟΧΙ, παρόλο που γνώριζαν ότι η διαφορά του όχι ήταν τουλάχιστον 20%.

Αλλά τελικά βγαίνει πανηγυρικά το ΟΧΙ!

Παρόλο αυτά, ο Βαρουφάκης παραιτείται. Ο Τσίπρας καλεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και δηλώνει ότι θα δημιουργήσει κοινό μέτωπο με τους άλλους αρχηγούς. Κινήσεις που θα έκανε ΜΟΝΟ αν είχε βγει το ΝΑΙ.

Δηλαδή στην ουσία, το σχέδιο προχωράει κανονικά παρόλο που βγήκε άλλο αποτέλεσμα από αυτό που ήθελαν.

Είναι ακόμα νωρίς αλλά συνεχίζω να πιστεύω αυτά που δήλωσα αρχικά.

Ο λόγος που έγινε το δημοψήφισμα ήταν για να υπογραφεί 3ο μνημόνιο (με απαίτηση του κόσμου) το οποίο θα είναι ακόμα χειρότερο από τα προηγούμενα. Παράλληλα θα σώσουνε και το διεφθαρμένο κράτος... και όλα αυτά με δική μας ψήφο!

Όπως είχε πει πριν από μέρες.

ΝΑΙ = ΟΧΙ = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ (που θα το αποφασίσουμε εμείς)



Πηγή: http://national-pride.org/2015/07/06/%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%B5/

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιουλίου)
  • 1686: Πελοποννήσιοι, Ζακυνθινοί και Βενετοί απελευθερώνουν την Μεθώνη από τους Τούρκους.
  • 1770: Καταστροφή του τουρκικού στόλου στον λιμένα Τσεσμέ της Σμύρνης από τους Ρώσους.
  • 1828: Υπογράφεται πρωτόκολλο μεταξύ των Μεγάλων Δυνάμεων για την αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ελλάδα.
  • 1907: Βουλγαρική συμμορία σκοτώνει τον Μακεδονομάχο Νικόλαο Τσοτάκο, ενώ μαχόταν ηρωικώς.
  • 1920: Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Ηράκλεια, την Ραιδεστό και την Τυρολόη στην Ανατολική Θράκη.
  • 1921: Στο Καράκογιουν το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων δοκιμάζεται πολύ, αλλά δεν λυγίζει.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved