Το συγκλονιστικό σκίτσο του Χαντζόπουλου για την 13χρονη Σάρα που πέθανε από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Χωρίς ούτε μια κουβέντα, με τη δύναμη των συμβόλων και τη θλίψη αλλά και την οργή να ξεχειλίζουν από το σκίτσο, ο Δημήτρης Χαντζόπουλος αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο σήμερα την έφηβη που πέθανε από αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Θεσσαλονίκη, επειδή το σπίτι της δεν είχε ρεύμα επί τρεις μήνες.

Στην εικόνα, ένα άδειο δωμάτιο, με ένα μαγκάλι στη μέση, από το ανοιχτό παράθυρο νύχτα πυκνή, στην οροφή ο χάρτης της Ελλάδας επιβλέπων, ενώ στον τοίχο κρεμασμένο ένα λευκό κοριτσίστικο φόρεμα...

to_sugklonistiko_skitso_tou_xantzopoulou_gia_tin_13xroni_sara_pou_pe8ane_apo_tis_ana8umiaseis_magkaliou.jpg
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιωτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1905: Τα ανταρτικά σώματα του Ανθλγού Γ. Κατεχάκη (Ρούβα) και του Υπλγού Πέτρου Μάνου αποκρούουν σφοδρή τουρκική επίθεση στο ύψωμα Μουρίκι του όρους Σινιάτσικο Κοζάνης, υποχρεώνοντας τους εχθρούς να τραπούν εις φυγήν με μεγάλες απώλειες.
  • 1941: Βυθίζεται στον Κορινθιακό κόλπο από γερμανικά βομβαρδιστικά το γεμάτο τραυματίες πλωτό νοσοκομείο "Ελληνίς" με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Χ. Ρεβίδη και το "Έσπερος" έξω από το Μεσολόγγι. Έναρξη εισόδου βουλγαρικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη, μετά από έγκριση του Γερμανικού Στρατού. Ο Αντιστράτηγος Αλ. Παπάγος, παρά την κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο αλβανικό μέτωπο από την γερμανική εισβολή στην Μακεδονία, συνιστά με διαταγή του προς την Στρατιά Ηπείρου την συνέχιση του αγώνα μέχρι το έσχατο όριο των δυνατοτήτων της.
  • 1967: Ο Γ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει με πραξικόπημα την διακυβέρνηση της χώρας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet