ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Τρελάθηκαν, θέλουν να πεθάνουν τους συνταξιούχους!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, 09:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Υπερβαίνοντας κάθε όριο αναισθησίας και υλοποιώντας κατά γράμμα το δόγμα Σόιμπλε για πρόκληση οικονομικής ασφυξίας στην Ελλάδα, θρασύτατοι και ανάλγητοι, οι δανειστές απαιτούν να σταματήσουμε να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις, για να πεθάνουν από την πείνα χειμωνιάτικα οι συνταξιούχοι μας, προκειμένου να πληρώνουμε τις δόσεις των τοκογλυφικών δανείων, που είχαν φάει ή είχαν σπαταλήσει οι γνωστοί Έλληνες κλεφτοπολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του κράτους εδώ και πενήντα χρόνια.

Η νέα πρόκληση προέρχεται από το τεχνικό κλιμάκιο των δανειστών, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και την αποκάλυψε η Έλενα Παναρίτη, σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη και μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης, φανερώνει το μέγεθος των πιέσεων, που ασκούνται, στην ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να την υποχρεώσουν να συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις του Βερολίνου και των υπόλοιπων τοκογλύφων.

Η σθεναρή και πατριωτική στάση του Αλέξη Τσίπρα έχει εξοργίσει τους Γερμανούς και το ιερατείο των Βρυξελλών και γι’ αυτό έχουν εξαπολύσει λυτούς και δεμένους και κυρίως αυτούς που παριστάνουν τους ελεγκτές μας, οι οποίοι προβάλλουν απίθανες και απραγματοποίητες αξιώσεις που στρέφονται ευθέως κατά της χώρας και του ελληνικού λαού και τις οποίες γνωρίζουν καλά, ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τις ανεχθεί η νέα αριστερή ελληνική κυβέρνηση.

Σε μια χώρα, που μαστίζεται από ανθρωπιστική κρίση, που μετράει δύο εκατομμύρια ανέργους και επτά χιλιάδες αυτοκτονίες, εξ’ αιτίας των μνημονίων, έρχονται οι ξένοι τοκογλύφοι και μας ζητούν να κάνουμε στάση πληρωμών στο εσωτερικό για να πληρώνουμε τα τοκογλυφικά δάνεια στο εξωτερικό!

Οι δανειστές καθυστέρησαν, αλλά άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπλοφάρει, ούτε δημιουργεί μέτωπα για επικοινωνιακούς λόγους.

Αντίθετα είναι αποφασισμένη να μην κάνει βήμα πίσω, προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντα του λαού και της χώρας.

Δυστυχώς γι’ αυτούς ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στο ΔΝΤ, καταβάλλοντας τις δόσεις στην ώρα τους, χωρίς να υποχρεωθεί να υπογράψει τις παράλογες απαιτήσεις τους για να πάρει τη δόση των επτά δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η ελληνική κυβέρνηση θα ανταποκριθεί και στις καταβολές των δόσεων προς τους δανειστές, ακόμα και αν δεν τελειώσει η αξιολόγηση και δεν εισπράξουμε την επίμαχη δόση. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταφέρει να μετατρέψει σε μπούμερανγκ για τους δανειστές την θηλιά που προσπαθούν να μας περάσουν στο λαιμό.

Γιατί όπως αποκαλύπτουν, έγκυρες βρετανικές εφημερίδες, με τη θηλιά που ετοίμαζαν να κρεμάσουν την Ελλάδα στο τέλος θα κρεμαστεί η ίδια η Γερμανία, καθώς και πολλές άλλες χώρες του ευρωπαϊκού βορρά.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της INDEPENDENT, που αποκαλύπτει ότι σε περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκτήσει μεγάλη ανταγωνιστικότητα και θα προχωρήσει σε αλματώδη ανάπτυξη.

Αντίθετα, οι αγορές θα τσακίσουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες τινάζοντας στα ύψη τα επιτόκια και το ευρώ θα αποτελέσει πλέον παρελθόν, αφού η Γερμανία δεν θα μπορεί να το στηρίξει. Γι’ αυτό στο Βερολίνο γαβγίζουν σαν λυσσασμένα σκυλιά, ο Σόιμπλε και η Μέρκελ, γιατί τρέμουν το ενδεχόμενο η Ελλάδα να ορθώσει το ανάστημά της και να στείλει στην κόλαση όλους τους τοκογλύφους, που έχουν καταστρέψει το λαό και τη χώρα.

Το Βερολίνο τρέμει το ενδεχόμενο δανεισμού της Ελλάδας από άλλες χώρες, όπως η Κίνα και η Ρωσία, γιατί μια τέτοια εξέλιξη θα αμαύρωνε την επιρροή των Βρυξελλών προς τη χώρα μας και θα άνοιγε το δρόμο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες του νότου να αποτινάξουν το γερμανικό ζυγό, που προκαλεί τεράστια αιμορραγία στις οικονομίες και εξαθλίωση στις μεγάλες μάζες των εργαζομένων.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατέψει μέχρι κεραίας τους μισθούς, τις συντάξεις και τις καταθέσεις του ελληνικού λαού και στην κατεύθυνση αυτή κινούνται οι διεθνείς πρωτοβουλίες του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και ριζοσπαστικές αλλαγές στο εσωτερικό για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της ανθρωπιστικής κρίσης.

Πηγή: http://www.katohika.gr/2015/03/trelathikan-theloun-na-pethanoun-tous-sintaksiouxous.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (26 Μαρτίου)
  • 1821: Ο πρόκριτος της Γαστούνης Γεώργιος Σισίνης κηρύσσει την Επανάσταση στην περιοχή.
  • 1833: Παράδοση της Εύβοιας από τους Τούρκους στους Έλληνες.
  • 1940: Πεθαίνει ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Λούης.
  • 1946: Η Αμερικανική Γερουσία με ψήφισμά της αναγνωρίζει για δεύτερη φορά τα Ελληνικά δικαιώματα στη Β. Ήπειρο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved