ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΘΕΑΤΡΟ "ΣΥΡΙΖΑNEΛ": "O ΑΛΕΞΗΣ, Ο ΠΑΝΟΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 13 ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ"!!! ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ‏... (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, 22:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αναρωτιέμαι αρκετές φορές αν αξίζει να ασχολείται κανείς σοβαρά, με αυτούς τους επαγγελματίες “καραγκιόζηδες”, που το παίζουν πολιτικοί, ενώ δεν είναι ικανοί, ούτε για να κυνηγούν τις μπάλες στο γήπεδο.

Τους αποκαλώ “καραγκιόζηδες” απολύτως συνειδητά, διότι πολιτικοί δεν είναι. Και επειδή επέλεξαν να ασχοληθούν με την πολιτική που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ, το αποτέλεσμα είναι να γελοιοποιούνται και να γίνονται “καραγκιόζηδες” στα μάτια των σοβαρών Ελλήνων.

Αυτά τα λέμε τώρα που είναι αρχή ακόμα, μήπως και καταλάβουν τις γελοίες και τις ηλίθιες ενέργειές τους και τις διορθώσουν. Γιατί εδώ δεν παίζουμε ΘΕΑΤΡΟ και αν συνεχίσουν έτσι, τότε θα σταματήσουμε κάποια στιγμή να μιλάμε για γελοίους και άσχετους με την πολιτική και απλά θα καταλάβουμε πως ο ρόλος τους, είναι να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ που άφησαν στη μέση ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από τις εκλογές και έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, τα είδαμε όλα. Είδαμε “αντιμνημονιακές” μαγκιές, είδαμε ανοιχτά πουκάμισα, είδαμε κασκόλ, είδαμε πολιτικά “νταηλίκια”.

Ακούσαμε κουβέντες “βαριές”. Ακούσαμε πως θα καταργήσουν το καθεστώς της λιτότητας, ακούσαμε πως θα καταργήσουν τα Μνημόνια και την Τρόικα, ακούσαμε πως την επομένη των εκλογών με ένα νόμο θα καταργήσουν την Τρόικα και τις συνέπειές της.

Ακούσαμε για τον “Αρμαγεδώνα”, ακούσαμε για το “Κούγκι”, για το “Αρκάδι” και για το “Ζάλογγο” και είδαμε τους πολιτικούς “καραγκιόζηδες”, να φουσκώνουν σαν τα κοκόρια, να σηκώνουν τα “μανίκια”, να γεμίζουν τα “μπιστόλια” και να πηγαίνουν στις Βρυξέλλες αποφασισμένοι να πιούν το “αίμα” του Γερμανού κατακτητή.

Όλος όμως ο ανδρισμός και η “παλικαριά” τους, ξεφούσκωσε, τελείωσε, έγινε στάχτη και την πήρε ο άνεμος, στο “nein” του Γερμανού. Έφυγαν άντρες και γύρισαν ……… “χειραφετημένες κοπελίτσες”. Έφυγαν για να πάνε να “σκίσουν” την Τρόικα και τα μνημόνια και γύρισαν με ….. “θεσμούς” αντί για Τρόικα, με …..”συμφωνίες” αντί για μνημόνιο , με ….. “εταίρους” αντί για δανειστές και φυσικά με καινούργιες …. “μεταρρυθμίσεις» και όλα αυτά φυσικά, ΠΆΛΙ ΜΕ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Οι προηγούμενοι “καραγκιόζηδες” τουλάχιστον, δεν μας το έπαιζαν άντρες. Έλεγαν εντάξει, θα πάμε, θα μας “χειραφετήσουν”, θα φάμε καμιά σφαλιάρα και κανά ντοσιέ στο κεφάλι και θα γυρίσουμε. Ήταν “κοπελίτσες” και δεν το έκρυβαν. Αλλά αυτοί οι καινούργιοι του Σύριζα βρε παιδί μου, μας παρουσιάστηκαν σαν άρρενες «βαρβάτοι».
Αλλά αποδείχθηκε πως έκαναν τους “νταήδες” και τους δύσκολους, όπως οι “παρθένες” μέχρι να “χειραφετηθούν”. Τώρα που τους πήραν την “παρθενιά” θα δείτε, όλο γελάκια θα είναι. Σε κανα μήνα θα δείτε τον Ντάισεμπλουμ και τον Γιάννη, να είναι όλο αγκαλιές και φιλιά και δεν θα το πιστεύετε.

AΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;

Τα πρώτα δείγματα ενός άσχετου, που ασχολήθηκε με την πολιτική, τα έδειξε ο κ. Βαρουφάκης από την αρχή που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών. Να ξέρετε πως στις καρέκλες εξουσίας, όταν καθήσουν άσχετοι άνθρωποι, “τρελαίνονται”. H δύναμη που αισθάνονται πως αποκτούν, τους “τρελαίνει”. Έτσι λοιπόν και ο κ. Βαρουφάκης μόλις κάθησε στην υπουργική καρέκλα, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν, όταν τα μέσα απευθύνονται σε αυτόν, το Γιάννης να το γράφουν με …….ένα (ν).

“Το καβάλησε το καλάμι και πάει τρένο”.

Φάνηκε αμέσως η “τρέλα” της εξουσίας που τον χτύπησε, αφού θέλησε να αλλάξει την Ορθογραφία της Ελληνικής γλώσσας, μόνο για το όνομά του. Αισθάνθηκε αμέσως “πάπας” και το έδειξε.

Γιατί το όνομα του, το γράφουν κανονικά τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια που έχει προβληθεί. Αυτός όμως, ζήτησε να γράφουν το Γιάννης με ένα (ν), μόλις κάθησε στην υπουργική καρέκλα.

Αυτό για τους ψυχίατρους και τους ψυχολόγους που γνωρίζουν, είναι σημάδι διαταραχής της πνευματικής ισορροπίας και δεν είναι καθόλου αστείο, γιατί αυτός ο άνθρωπος ΤΩΡΑ, παίρνει αποφάσεις για την τύχη της Ελλάδος.

Φανταστείτε να ερχόταν άλλος υπουργός με όνομα Δημήτρης και να έλεγε: “Εμένα το όνομά μου θα το γράφετε με όλα γιώτα (ι) και δύο ρο (ρ) Διμίτρρις”. Ή να ερχόταν κάποιος Κώστας και να έλεγε: “Εμένα θα το γράφετε με όμικρον (ο) και δύο ταύ (τ) Κόσττας.

Θα μπορούσαμε ποτέ να πούμε για αυτούς τους ανθρώπους, ότι είναι σοβαροί πολιτικοί; Σαφώς όχι. “Καραγκιόζηδες” θα ήταν.

Αυτό όμως που προβληματίζει δεν είναι η τρέλα της εξουσίας, η ατομική έπαρση και τα καραγκιοζηλίκια που παράγουν κάποιοι άσχετοι με την πολιτική, αλλά το ότι αυτά τα καταγκιοζηλίκια, υιοθετούνται αμέσως και από υποτιθέμενους σοβαρούς ανθρώπους.

Είπε δηλαδή ο Γιάννης αυτό που του κατέβηκε και αμέσως όλα τα ΜΜΕ υπάκουσαν και όταν αναφέρονται στον κ. Βαρουφάκη γράφουν το Γιάννης με ένα (ν). Αυτό μας δίνει να καταλάβουμε σε τι βαθμό έχει φθάσει η γελοιότητα σε αυτή τη χώρα.

Φανταστείτε να έγραφε και ο Μπαμπινιώτης ένα νέο λεξικό ονομάτων, για να ικανοποιήσει τον κάθε “πάπα” και τον κάθε Μέγα Ναπολέοντα, που θέλει το όνομά του ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Γι’ αυτό λέω, πως δεν ξέρω αν αξίζει πια , να ασχολείται κανείς σοβαρά με αυτούς τους πολιτικούς “καραγκιόζηδες”.

Ποιος λοιπόν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Υπ. Οικονομικών κ.Γιάννης Βαρουφάκης είναι σοβαρός πολιτικός; Και ποιοί μπορούν τώρα, μετά από όλα αυτά τα καραγκοζηλίκια που έγιναν σε ένα μόνο μήνα, να ισχυριστούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι μία σοβαρή Ελληνική Κυβέρνηση;

Ο Υπ. Άμυνας κ. Καμμένος είπε δημόσια για να “απειλήσει” τον Σόιμπλε, πως θα στείλει 1.5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες στη Γερμανία. Μόνο που δεν μας είπε πως θα τους στείλει. Με αεροπλάνα, με τρένα, με βαπόρια ή ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ; Και δεν μας είπε επίσης πως θα περάσουν τα σύνορα από τόσα Ευρωπαϊκά κράτη που τα περισσότερα δεν είναι όπως η Ελλάδα “μπάτε σκύλοι αλέστε”, αλλά έχουν μεταναστευτική πολιτική; Θα τους στείλει δηλαδή ΝΟΜΙΜΑ ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ; Ούτε με τον ένα τρόπο μπορεί, ούτε με τον άλλο και στην καλύτερη περίπτωση θα χρεωθεί το κράτος την μετακίνησή τους για να ξαναεπιστρέψουν εδώ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Μόνο ο Μανώλης Γκλέζος στάθηκε όρθιος, μέσα σε αυτήν την κυβερνητική γελοιότητα, την τρέλα, την ηλιθιότητα και την πολιτική ασχετοσύνη. Μόνο αυτός στάθηκε όρθιος μέσα στην κυβερνητική κατρακύλα. Και σαφώς αυτό δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ, αφού ΜΟΝΟ ο Μανώλης Γκλέζος είναι ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, μέσα σε όλους αυτούς τους πολιτικούς “καραγκιόζηδες”.

KΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΝΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Και εκτέθηκαν αμέσως οι άσχετοι πολιτικοί καραγκιόζηδες, γιατί ανακοίνωσαν πως “δεν είναι λέει καλά πληροφορημένος”. Mα αν δεν είναι οι ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ πληροφορημένοι, τότε ποιοί είναι βρέ άσχετοι; Οι υπουργοί σας οι παπαγάλοι, που θα πουν ότι τους ανακοινώσει ο κ. Βαρουφάκης, χωρίς να δουν κανένα κείμενο; Οι Ευρωβουλευτές ενημερώνονται πάνω στο κείμενο που υπεγράφει και την ενημέρωση που έχουν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι και όλοι οι Ευρωβουλευτές, την ίδια έχουν και οι Έλληνες. Σε ποιούς νομίζετε ότι τα λέτε αυτά;

Και επιστράτευσαν για να επιτεθούν στον Μανώλη Γκλέζο, κάτι γελοτοποιούς από τα “αζήτητα”. Κάτι μοντέρνους “σκουλαρικάτους” και κάτι αρχαίους “τραμπάκουλες”, που η μόνη “προσφορά” τους είναι ο δηλητηριασμός της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτές είναι οι εφεδρείες του συστήματος, γιατί βλέπετε δεν υπάρχει κανένας πολιτικός με το μέγεθος και την ιστορία του Μανώλη Γκλέζου, για να αντικρούσει και να αμφισβητήσει τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ του.

Σε τιμώ Μανώλη Γκλέζο, γιατί πρώτα εσύ τιμάς τον εαυτό σου.

Τιμώ την ιστορία σου, γιατί πρώτα την τιμάς εσύ.

Σε τιμώ γιατί αυτό που έκανες δεν το έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ μέχρι σήμερα. Απέδειξες πως δεν εντάσσεσαι σε κομματικούς μηχανισμούς. Είσαι με την σημασία της λέξης Έλληνας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και ένας Αληθινός Έλληνας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Τα κατακάθια, οι γελωτοποιοί και οι πολιτικοί καραγκιόζηδες, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν κύριε Γκλέζο. Αλλά η ιστορία ξέρει ποιούς τιμά. Όπως ξέρει να “φτύνει” και τα κατακάθια.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α απ’ ότι γνωρίζω, δεν ήρθε ως Κυβέρνηση με προοπτική να κυβερνήσει. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να κυβερνήσει ένας συνασπισμός διαφόρων κομμάτων και ιδεολογιών. Υπάρχει μέσα το παλιό ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν μέσα ανθέλληνες, υπάρχουν Χριστιανομάχοι, υπάρχουν αυλοκόλακες και γλύφτες, αλλά υπάρχουν και πατριώτες.

Αυτός που θα δείτε στο βίντεο, είναι από τους “κολλητούς” του Σόρος και από τους λίγους που έχουν το ελεύθερο να μιλάνε. Βρίσκεται μεταξύ αυτών που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο και σχεδιάζουν το μέλλον των κρατών. Μας λέει λοιπόν τον Οκτώβριο του 2013, πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι σχεδιασμένο από τον Σόρος να κυβερνήσει, για να πετάξει την Ελλάδα έξω από το ευρώ και να την φέρει στο δολλάριο, κάτι που το είχε πει και ο Πάνος Καμμένος παλαιότερα. Για κοίτα βρε παιδί μου κάτι συμπτώσεις. Μαζί κυβέρνησαν. Επίσης μιλάει και για τον σχεδιασμένο διαμελισμό της Ελλάδος.



ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. Υπάρχει μέσα σε αυτήν την Κυβέρνηση κανένας σοβαρός και πνευματικά υγιείς πολιτικός, που να έχει γνώση του αντικειμένου της πολιτικής; Ή να θεωρήσουμε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ τον Γιάννη, που θέλει το όνομά του με ένα (ν);

Και για να μην πάει χαμένο το (ν) θα ρωτήσω τον Πάνο Καμμένο.

Βρε Πάνο. Να βάλουμε το (ν) που έβγαλε ο Γιάννης, στο όνομά σου, και να γίνει Πάννος με δύο (ν); Τί λες; Αν είναι συνεννοήσου με τον Γιάννη και βγάλτε ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Ασχοληθείτε καλύτερα με τα (ν), γιατί την πολιτική την ξεφτιλίσατε. Εκτός αν δεν τα κάνετε τυχαία, αλλά όπως λέει το βίντεο, ακολουθείτε το σενάριο του Σόρος.
Και όπως όλα δείχνουν ρίξατε γρήγορα τις μάσκες σας.

Ο καιρός γαρ εγγύς “μάγκες” και θα δείξει.

“O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ”

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (1 Μαρτίου)
  • 1770: Απελευθέρωση της Καλαμάτας από δύναμη 200 Μανιατών με βοήθεια Ρώσων.
  • 1825: Ο Ιμπραήμ κυριεύει την επαρχία Κορινθίας αμαχητί.
  • 1826: Το Αιτωλικό παραδίδεται με συνθήκη στον Ιμπραήμ.
  • 1833: Πρώτη έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.
  • 1914: Δύναμη Τουρκαλβανών αποκρούεται επιτυχώς από τμήματα του Στρατού της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου.
  • 1923: Καθιερώνεται στην Ελλάδα το Γρηγοριανό Ημερολόγιο.
  • 1945: Ιερολοχίτες καταλαμβάνουν την νήσο Τήλο μετά από σκληρό αγώνα.
  • 1959: Ο Μακάριος επιστρέφει στην Κύπρο όπου τον υποδέχονται με ενθουσιασμό οι Έλληνες της Μεγαλονήσου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved