Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Αποκαλύψεις για τους εξωγήινους υπόσχεται το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον, αν εκλεγεί! (Φώτο & Βίντεο)

11 Απρ, 19:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Υπάρχει εδώ και καιρό ένας αέρας συνωμοσίας γύρω από τις θεωρίες της εξωγήινης ζωής, και ο επικεφαλής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον δήλωσε την Πέμπτη ότι ήρθε η ώρα να φύγει κάθε μυστικότητα.

Ο John Podesta, ο επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον, ήταν καλεσμένος στο CNN και στην εκπομπή “The Lead” του Jake Tapper, για να μιλήσει για τους εξωγήινους.



«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη δουλειά, δίνοντας απαντήσεις στα απολύτως εύλογα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι για το τι συμβαίνει σχετικά με τα αγνώστης ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP)», δήλωσε ο Podesta.

Ο Podesta έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τη δυνατότητα εξωγήινης ζωής και τις συνωμοτικό θέσεις για την περιοχή Area 51, όπως είναι γνωστή. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην κυβέρνηση Ομπάμα, ο Podesta έγραψε, “Τέλος, η μεγαλύτερη αποτυχία μου για το 2014: Για άλλη μια φορά δεν εξασφαλίστηκε η αποκάλυψη των αρχείων UFO.

Η Κλίντον υποσχέθηκε τον Ιανουάριο ότι θα δημοσιεύσει όσο περισσότερα έγγραφα γίνεται σχετικά με την επαφή των ΗΠΑ με την εξωγήινη ζωή, την περιοχή 51 και κατά πόσο όλα αυτά βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

Όσον αφορά την περιοχή 51, Podesta επανέλαβε την έκκληση της Κλίντον, λέγοντας: «Αυτό για το οποίο έχω μιλήσει με την υπουργό και αυτό που λέγεται τώρα δημόσια, είναι ότι αν αυτή εκλεγεί πρόεδρος, θα ζητήσει όσο περισσότερους φακέλους, μπορεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποχαρακτηρίσει και νομίζω ότι αυτό είναι μια δέσμευση που προτίθεται να κρατήσει και σκοπεύω να την κάνω να την κρατήσει».








  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1803
    Οι Τούρκοι σκοτώνουν πολλούς πολιορκημένους και αιχμαλωτίζουν πολλούς Μποτσαραίους στη μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
  • 1822
    Επιτιθέμενος στο Ρέθυμνο, συλλαμβάνεται και αποκεφαλίζεται ο φιλέλλην Γάλλος αξιωματικός Βαλέστ.
  • 1824
    Ο αιγυπτιακός στόλος υπό τον Τοπάλ φθάνει στο Νεόκαστρο.
  • 1828
    Ο Αυτοκράτορας της Ρωσίας Νικόλαος ο Α΄ κηρύσσει τον πόλεμο εναντίον της Τουρκίας.
  • 1854
    Οι Έλληνες επαναστάτες της Θεσσαλίας αναγκάζονται να λύσουν την πολιορκία του Δομοκού.

Φίλοι - Συνεργάτες