Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!! ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ...

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ... ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ... ΑΜ ΔΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Πέραν της πάγιας θέσης περί αναγκαίου διαχωρισμού κράτους και Εκκλησίας, ο κ. Κουράκης έχει προαναγγείλει την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους πολίτες δηλώνουν κατά την υποβολή της φορολογικής δήλωσής τους ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, ο οποίος στη συνέχεια θα αποδίδεται στην Εκκλησία. «Σε αυτή την περίπτωση, οι πολίτες θα πρέπει να είναι απολύτως ενημερωμένοι ότι η δήλωσή τους ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι συνεπάγεται την επιβολή αυτού του φόρου» ανέφερε τότε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκης. Ομως αυτός ο φόρος έχει κατά βάση μια άλλη «σκοτεινή» σκοπιμότητα, να καταργηθεί η μισθοδοσία των ιερέων από το κράτος και να μετατραπούν τα εκκλησιαστικά ιδρύματα σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου! Ετσι, η μισθοδοσία (με βάση όσα πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ) θα χρηματοδοτείται από τον συγκεκριμένο φόρο-χαράτσι που θα επιβάλλεται (μόνο) στους χριστιανούς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι προτάσεις που κατά καιρούς έχουν γίνει από συνιστώσες και μεμονωμένα στελέχη, τις οποίες παρουσιάζει σήμερα η «δημοκρατία». Σε αυτές περιλαμβάνεται:

Η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου.

Η ανεξιθρησκία να είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, ενώ η θρησκευτική ελευθερία να είναι απαραβίαστη.

Το μάθημα των θρησκευτικών να διδάσκεται στη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση, έτσι ώστε να μην έχει ομολογιακό χαρακτήρα, αλλά η ύλη του να περιλαμβάνει εισαγωγή στην Ιστορία, την Κοινωνιολογία και τη δογματική όλων των θρησκειών.

Η επιστροφή στο κράτος της μεγάλης ακίνητης εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας και η απόδοσή της σε ακτήμονες και σε δημόσια χρήση και τέλος

Τα εισοδήματα των εκκλησιαστικών ενώσεων και οργανώσεων από εμπορικές δραστηριότητες, χρεώγραφα και εκμετάλλευση ακινήτων να φορολογούνται κανονικά.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (24 Ιανουαρίου)
  • 1827: Έλληνες επαναστάτες πολιορκούν την τουρκική φρουρά στο μοναστήρι του Αγίου Σπυρίδωνος.
  • 1913: Το υδροπλάνο "Ναυτίλος" ρίχνει 4 χειροβομβίδες σε τουρκικό ναύσταθμο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved