ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οταν ο Δημήτρης Μάρδας έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Αριστερούς... ένα μήνα πριν γίνει υπουργός!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 26 Απριλίου 2015, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ενα άρθρο ιδιαίτερα επικριτικό για τον ΣΥΡΙΖΑ… έγραφε στο protagon.gr ο νυν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ένα περίπου μήνα πριν ορκιστεί υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Το άρθρο έχει ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2014 και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα με τίτλο «Το μεγαλείο του λαϊκισμού και τα μνημόνια».

Ο κ. Μάρδας, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε σχέσεις με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά δεν επελέγη για βουλευτής ως «ακατάλληλος» όπως διαρρέουν από το Ποτάμι, εν συνεχεία αποδέχθηκε την πρόταση Τσίπρα για να ορκιστεί υπουργός.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό, είχε αρθρογραφήσει πύρινα κατά του αριστερού λαϊκισμού γράφοντας: «οι λαϊκιστές της Δεξιάς (που σχίζουν φύλλο-φύλλο το Μνημόνιο) και της Αριστεράς (που θα το σχίσουν μια και έξω), προσπαθούν να δείξουν στους Έλληνες ψηφοφόρους πόσο κακοί είναι ή θα είναι απέναντι στην τρόικα…».

Η απάντηση Μάρδα

Απαντώντας από το βήμα της Βουλής πριν από λίγο, ο κ. Μάρδας παραδέχθηκε: «Εχω γράψει 2-3 άρθρα και τα βάζω με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχω γράψει πάνω από 200 όπου τα βάζω με τη ΝΔ».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει ειρωνικά: «Εσύ είσαι μνημονιακός, δικός μας σε καλωσορίζουμε στα έδρανά μας».

«Μη βιάζεστε κ. Γεωργιάδη έχω γράψει άρθρα στα οποία πρωταγωνιστείτε ως υπουργός Παιδείας» ανταπάντησε ο κ, Μάρδας.

Για το Μάρδα θα σας πω άλλη φορά…

Στην Βουλή, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης εγκαλούσε τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι είχε δώσει στον Γιάνη Βαρουφάκη βήμα από το protagon και ο επικεφαλής του Ποταμιού παραδέχθηκε ότι «εγώ επέμενα να αρθρογραφήσει» ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε φωνάξει από τα ορεινα έδρανα: «Πείτε μας τότε και για τις ευθύνες σας και για τον Μάρδα».

«Για τον Μάρδα, θα σας πω μια επόμενη φορά» απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προφανώς είχε υπόψιν του το άρθρο και εννοούσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ήταν στην επιτροπή διαλόγου του Ποταμιού, δεν επελέγη για βουλευτής και «μετακόμισε» στον ΣΥΡΙΖΑ…

Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=330261

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (28 Απριλίου)
  • 1821: Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
  • 1825: Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
  • 1897: Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
  • 1906: Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
  • 1921: Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
  • 1941: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved